Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Daca nu stiati...

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cred ca singura concluzie este doar sa nu faceti plata in extern in moneda nationala daca vi se propune Atat. In rest se poate face plata in orice moneda locala chiar daca aveti un card cu moneda Lei si respectiv aveti sume in lei pe acel card. Asa cum spune si in articol banca o sa va retina suma in lei corespunzatoare din cont la cursul de schimb a bancii la momentul tranzactiei. Atat.

Nu este necesar sa detineti carduri in diverse monede euro/USD etc.

Distribuie pe alte site-uri

Problema e ca eu nu-mi aduc aminte sa mi se fi propus vreo varianta. Ce-i drept, nici nu platesc eu des cu cardul in strainatate...

Eu folosesc 90% din platile in afara Romaniei doar prin card. 10% maxim doar pentru ca mai platesc maruntisuri locale unde nu ai cum sa platesti cu cardul

Singura "grija" a fost doar sa am in contul curent lei. Fiecare plata care am facut-o extern cu cardul mi-a fost retinuta in lei la cursul de schimb de cumparare a bancii la care am cardul la acea data cand am facut plata pentru moneda respectiva.

Problema e ca eu nu-mi aduc aminte sa mi se fi propus vreo varianta. Ce-i drept, nici nu platesc eu des cu cardul in strainatate...

eu il folosesc des, si cu siguranta imi amintesc ca mi s-au oferit variantele astea in duty free-uri (nu mai stiu daca in toate). n-am retinut daca le-am intalnit si la magazine/restaurante

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...