Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Aprilie 2017 (Buburuze de Aprilie 2017)

Recommended Posts

• Administrators

Bine ati venit pe pagina: Buburuze de Aprilie 2017, locul de intalnire al mamicilor care asteapta sa nasca in Aprilie 2017!

http://www.desprecopii.com/Images/buburuze-aprilie-2017.jpg

La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:
- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.
- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI
- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)
- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele

Linkuri rapide:

Discutii Publice Forum | Lista DPN | Rugaciuni | Grup FB| Cum se citeste o ecografie | Albume

Zodiac corespunzator:  Berbec 21 Martie - 19 Aprilie sau Taur 20 Aprilie - 20 Mai

http://www.desprecopii.com/Images/Upload/berbec1.jpghttp://www.desprecopii.com/Images/Upload/taur11.jpg

Grupurile oficial de facebook create de DC sunt cele care au urmatoarele avantaje:
- incercam sa taiem spamul
- va invitam la concursuri
- va oferim informatii despre sarcina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 245
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

am doar mirosul mai accentuat deocamdata si navete zilnice si nocturne la baie, abia astept marti sa il vad la eco pe bebe [bib] , eu sunt genul de mamica care daca o citit o lista cu alimente interzise PA! , adica le respect cu strictete, sunt paranoica? aseara am refuzat o draga de portie de paste Quatro formaggi din cauza ca am citit sa ma feresc de gorgonzola si tipurile de branza cu mucegai

Buna din nou fetelor, stiu ca s-a crat si un grup pe facebook, nu vreti sa palavragim si acolo?

Eu am DPN 18.04.2017.

Simptome nu prea am, spre deosebire de prima sarcina acum o duc foarte bine, ma dor doar sanii si uneori mici dureri abdominale dar nimic exagerat cauzate de marirea uterului.

Aveti grija de voi!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...