roxanaz Publicat August 9, 2016 Raport Distribuie Publicat August 9, 2016 Continuarea de la capitolul 3 sarcina usoara tuturor! [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetkarina Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 multumim roxana! [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariaBcf Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 Sa curgă veștile bune in noul capitol.La Cluj ploua torential si eu acum m-am trezit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PaulaS88 Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 Buna :* :* eu am fost la doc de fam,la masuratorile lunare.Am mai pus decat 1kg si burtica a crescut cu 7 cm.Mi-a zis ca e normal daca mai imi curge sange din nas(sau gingii),sunt capilarele mai fragile in sarcina.Si pt carcei a zis sa ma hidratez si mai mult si sa mananc mai multe fructe.Mi-ar placea mult sa ne vedem,Brasov ar fi un loc grozav!!!O zi frumoasa burtici :* :* Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinuta Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 Buna! Nu citeste omul cateva ore si va gaseste in casa noua [soricel] !Pupici la burtici si bebici [flo2] ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LittleLulu Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 Eu acum astept sa intru la dr, a avut o nastere si a trebuit sa ma reprogrameze pe mai tarziu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoletafurdui22 Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 Paula 1 kg e fff bine ...eu deja incep sa capat mersul de ratusca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetkarina Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 Eu pe ala aparent l-am capatat de mult [:-)))] sotul zice ca sunt ratusca si mai umblu si cu burtica in fata tare mandra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigora Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 Noi am fost pana la Ploiești iar eu nu m am putut abține, am cumpărat un body din flecce cu gluga de ursuleț panda:) am găsit un magazin în afi Mall unde aveau reduceri la New born Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LittleLulu Postat August 9, 2016 Raport Distribuie Postat August 9, 2016 (editat) Papusica e bine sanatoasa, are 582g +/- 80g o frumoasa dulce, si placenta deja a urcat laa 2 cm de cervix. Colul 4,5 cm inchis si lung. Am luat si trimiterea la analize si maine dimi dupa ce livrez piscotelul ma duc... Bineinteles ca va pun si o poza cu frumoasa mea mica. Aaa, am vb de nastere cu dr, i-am zis ca ma duc sa semnez contractul cu clinica Eva si ca o aleg medic preferential si tura asta. O draguta, iar m-a pupat si m-a strans in brate :) Editat de August 9, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts