Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mutatia C677T homozigot

Recommended Posts

• Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bine ai venit pe desprecopii Mari!

Ai facut trombofiliile si ti-a iesit c677t homozigot?Ai luat legatura cu un hematolog?Preventiv se da aspenter si acid folic,iar de la beta pozitiv e posibil sa primesti anticoagulant,depinde de dr care te urmareste(poti primi si imediat dupa transfer).Nu e greu de facut si nici nu e nimic de speriat.

Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc pt răspuns, Dea. Da, am facut analizele, vad ca nu au apărut aici, cu toate ca am scris rezultatele. Mutația C677T homozigot, mutația PAI 1 - 675 4G/4G genotip homozigot, 844 AA genotip homozigot. Astea ar fii mutațiile. Da am început sa beau zilnic câte o pastila acid folic de 5 mg si Aspenter de 75mg. Am înțeles ca voi face ceva Injecții in burta pt menținerea sarcinii cu clexane. Spune-mi, te rog, astea se dau si in funcție de greutate? Citisem la o fata ce a pierdut sarcina din cauza ca nu a primit doza care trebuia, ea făcând clexane 0,4 si de fapt trebuia de 0,6. Am văzut si ceva analiza Anti FXA dar nu stiu ce reprezintă, poate știi tu ceva? Te pup si mulțumesc încă o data.

Începusem sa iau cu pumnul vitamine, dar Dr ginecolog sa spus sa nu mai beau pt ca ma voi îngrășa si va afecta cumva sarcina si ca îmi va da vitamine dupa ce se va confirma sarcina. Azi sunt programată la Hematolog sa vad ce va spune de mutația PAI 1. De celălalta mutație de trombofilie spunea ca sunt suficiente acidul folic si Aspenter si ca nu va fi nevoie de Injecții. Dar din câte am citit pe alte forumuri am văzut ca s-au pierdut sarcini din cauza ca nu au facut injecțiile clexane.

Nu se dau neaparat in functie de greutate ci mai degraba in functie de istoricul familial.Analiza anti-FXa o fac multe fete cu fiv pt ca sa vada daca sunt pe doza buna.Se face cam la minim 10z dupa punctie si sfatul meu e sa o faci.Pt ca hormonii pe care ii vei lua vor favoriza aparitia trombilor care pot bloca artere si ori faci tu vreun anevrism ori bebe nu se va alimenta bine.Cu cine faci fiv si la ce hemato mergi?(presupun ca in TM)

Din câte stiu eu mama nu are probleme doar tata, el a avut ceva probleme ( cred ca preinfarct, sper sa nu scriu prostii). El are probleme si cu siguranța moștenesc de la el. Spune-mi in urma analizei anti fxa se stabilește vreun tratament? Si cine îmi stabilește tratamentul? Îți mulțumesc din suflet pt răspunsuri. 

Mari și eu am aceleași mutații, dar la mine sunt heterozigote, în plus față de tine am factor V H1299R care este homozigot, nu știu care este diferențaîntre heterozigot și homozigot, abia marți sau miercuri voi merge la hematolog. Eu am luat femibion1, acid folic, altrifer și omega 3 și într-adevăr am pus câteva kg și doamna dr ginecolog a zis ca nu e ok, dar totuși sa nu renunț la acid folic și femibion1 ca fac bine în combinație cu aspenter la trombofilie și chiar citisem asta și într-un articol pe net. Și eu sunt cam speriată de mutațiile astea, sper sa fie bine până la urmă.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...