Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ma ajuta cineva? Pantofi sport copii cu leduri

Recommended Posts

As aprecia mult ajutorul vostru. Baietelul meu (9ani) a vazut la alt copil la mare pantofi sport cu leduri si isi doreste foarte mult. Nu are rabdare sa ii comand online, vrea acum, azi  [:)]  sa mergem sa ii cumparam. Aveti idee daca gasim la mall baneasa? Sau la decathlon? Astea sunt cel mai aproape de noi....

Va multumesc mult pentru eventualele sugestii! Tuturor un weekend minunat!

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc pentru info, didialex, dar am si eu o intrebare: de ce crezi ca nu se poate lumea abtine (ca nu numai tu faci asta) in a transforma un simplu topic informativ intr-un topic cu potential de zz? Acum, serios, intrebarea ta condescendenta chiar crezi ca ajuta la ceva? Am o varsta suficient de matura, ani foarte, foarte multi de scoala si experienta indelungata de viata,  cat sa ma duca mintea la cum sa-mi cresc copilul. Nu e cazul sa faci nici tu nici altcineva presupuneri in legatura cu modul nostru de viata si gradul de educatie. Cand m-o apuca "amocul" (desi daca in 10 ani de DC nu am facut-o, nu cred ca o voi face vreodata) sa pun intrebarea:" copilul meu vrea azi adidasi cu luminite. Ce ma fac? Help? Sa-i iau sa nu-i iau? Cum credeti ca ii va influenta evolutia fizica si spirituala aceasta decizie pe termen lung?" te astept cu intrebari retorice de genul celei anterioare. In rest, toate floricelele din lume oferite inainte sa ajunga subiectele la zz.

Editat de

Pai taman ca te stiu am intrebat. Nu era nimic retoric, vroiam doar sa aflu experienta ta. Cred ca si tu sari prea repede la atac. Doar am incercat sa te ajut. Sincer. Dar, o voi Face si data viitoare. Daca intreaba cineva. Nu- i bai.pt ca viata e o suma de mici surprize:)

edit: intrebarea mea ( pe care nu trebuia sa o scriu, se pare) era despre Plan B: ce faci daca nu ii gasesti?! Exista un risc, nu? momentan la mine Acu in minte : sa formez copilul Sa intrebe eventual data viitoare! hai ca vine sigur cineva si iti va indica o locatie.

Editat de

violetan, eu nu cunosc Bucurestiul, dar gasesti ceva cu leduri in magazinele ccc.

Am vazut ieri in parc un copil cu ceva cu leduri, dar parca nici nu erau leduri, ci siraguri de luminite fosforescente, un pantof avea galbene, altul, verde, luminau grozav de tare.

Deichmann nu imi place calitatea.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...