irbo Publicat Septembrie 1, 2016 Raport Distribuie Publicat Septembrie 1, 2016 Buna fetelor. As dori si eu ceva referinte despre scoala 75 din sector 3 (Leonardo da Vinci). Are/a avut cineva copilul aici? Cum vi se pare scoala? Noi incepem peste cateva zile si am ceva emotii. Multumesc mult. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_sto Postat Ianuarie 17, 2018 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2018 Buna, as vrea sa stiu ce parere aveti despre scoala 75. Cum sunt invatatorii, cum este mediul? Multumesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosioara2 Postat Martie 2, 2018 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2018 Irbo, Cristina, as vrea sa va intreb....Ati reusit sa obtineti o referinta despre invatatori? Daca da, as vrea sa stiu cum ati procedat si cum ati reusit. De asemeni, as vrea sa va rog, in cazul in care doriti si puteti, sa expuneti parerea sau descrierea invatatorului de care sunteti multumite si la subiectul lansat de mine.... Multumesc! http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/155815-invatatori-de-care-sunteti-multumiti/page-2?do=findComment&comment=8579617 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.