Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de decembrie 2016 - capitolul 5

Recommended Posts

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mulțumim de căsuța noua! 

Offf eu acum în loc sa fi plecat la Sibiu trebuia sa plec în Grecia dar doctora s a uitat la mine cruciș și a zis un mare NU! Ca e prea riscant sa plecam la o sarcina avansata, poate ne întoarcem 3... la anul piticul trebuie sa vadă Grecia ca altfel cred ca o sa mor de dorul ei

Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata mamici!

Si eu am primit un mare NU la calatorit, eu nici pana la Bucuresti nu am voie. Da ma incumet peste 2 weekenduri insa pe bancheta din spate intinsa. 

Al meu e activ in timpul zilei cat stau la job, dupa ce ajung acasa si ma linistesc pauza si el, cand ma trezesc eu la 6 el deja se joaca. Asa ca poate cumva cumva o sa avem acelasi program  [batcap]

Eu am calatorit concediul asta, de la Cluj la Constanta e ceva. E drept ca a trebuit sa facem multe pauze sa ma misc, si cel mai bine a fost sa imi las scaunul pe spate mult, aproape ca stateam culcata. Altfel simteam ca mi se intareste burta si am dureri in partea inferioara a adbomenului.

Nicoleta, nu e chiar asa de usor. Deoarece calatoritul asta al nostru poate declansa si contractii, tocmai asta ar fi problema. Si faptul ca stam in aceasi pozitie nu e iar ok. Tocmai de aceea se recomanda miscare odata la jumate de ora, o ora. Asa ca de aceea nu isi dau medicii acordul. Din luna a 6 a deja bebe poate veni oricand daca noi nu suntem atente, mai ales daca sarcina prezinta probleme. 

Editat de

Eu nu am călătorit cine știe ce vara asta, am fost doar până în Câmpulung câteva zile, dar nici nu mai știu câte luni aveam atunci... a fost ok. Numai că am avut mare rău de mașină și încă am, îmi venea să vărs în continuu și din pricina asta era foarte dificilă călătoria. Și acum îmi vine cam rău pe mașină așa că e exclus și din pricina asta drumul lung. Oricum n-am mai ieșit din București de nu știu când  [:-)))] așa voiam să merg la mare anul ăsta, sper să putem merge anul viitor cu bebelina.  [pk]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...