Mickyyy Publicat Septembrie 15, 2016 Raport Distribuie Publicat Septembrie 15, 2016 http://bzfd.it/2cF64wt Nu stiu daca ii e locul aici sau la "sushi de Madagascar", dar sunt sigura ca toți am experimentat dezastre, mai ales în momente nepotrivite. Așa că pentru descretit frunțile, va aștept să la împărtășiți :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Septembrie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 [:-)))] [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Septembrie 15, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 Si încep eu, dar din păcate nu mai am pozele doveditoare, telefonul cu care le făcusem a decedat între timp. Aceea e rețetă originala, e ceea ce Malina și-a dorit cu disperare anul asta de ziua ei. Așa că m-am pus pe treabă. După ce am colindat printr-o groază de magazine, am reusit să cumpăr in final 6 din cei 7 coloranti necesari (gaseam 3-4 maxim intr-un loc). Dar, desi arătau extrem de apetisant in sticluțe, cand am început să îi amestec cu blatul, am descoperit că fiecare culoare are propria ei personalitate, tot ce am reușit să obțin au fost diverse nuanțe de albastru si verde, indiferent că puneam galben, roz sau roșu!! Așa că deși rețetă si culorile au fost respectate cu strictețe, după coacere, nici măcar albastru n-a mai ieșit albastru!! Totul a fost un amalgam de nuanțe de negru si maro, care semăna a orice, doar a zebra nu!! Noroc cu crema alba care i-a mai luminat aspectul interior. Iar gustul. ..hmmm...pentru cineva învățat cu torturile insiropate, a fost fad si innecacios! O experienta pe care nu cred că o voi mai repeta vreodată. Însă coloranti și-au dovedit intr-un final utilitatea, am colorat niste oua maro de paste cu ei, de numa numa :))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Septembrie 15, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 Am găsit o poza in tel Mălinei, din păcate este doar cu exteriorul tortului, care arată chiar apetisant.Problema a apărut după taiere, când în locul frumuseții din videoclip, din tortul meu se revarsa un fel de chestie noroioasă, pentru care imaginatia nu era nici pe departe suficientă. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Septembrie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 Am voie sa ma laud cu altele? Prajituri, torturi, nu fac. Familia mi-a interzis. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Septembrie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 Orice e bun ca dezastru... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca_2015 Postat Septembrie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 Stiu reteta foarte bine, si eu am cochetat cu ea insa am renuntat tot din cauza ca nu găseam toate ingredientele. Nu inteleg ce ai fi putut gresi. Nu ti s-a copt blatul? Crema s-a tăiat? Nu inteleg ce ar fi putut sa ti se reverse. Poate ai gresit compozitia blatului si in combinatie cu crema s-a dezumflat ca sa zic asa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Septembrie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Eu fac uneori o ciorba atât de "deasa", plina de legume adică, ca uneori bărbatul crede că e ghiveci :)))Edit să corectez un dezacord :)) Editat de Septembrie 15, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Septembrie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2016 (editat) http://bzfd.it/2cF64wt Nu stiu daca ii e locul aici sau la "sushi de Madagascar", dar sunt sigura ca toți am experimentat dezastre, mai ales în momente nepotrivite. Așa că pentru descretit frunțile, va aștept să la împărtășiți :)poza 12 cu chocolate cake mousse e o reteta care o fac f des si imi iese intotdeauana perfect. secretul e ca , tortul sa nu fie scos din forma cu inel pana cand treb sa fie servit. cand se face moussul, ciiocolata topita treb sa fie rece cind se bate cu frisca, ca sa fie cit mai tare si sa stea. dupa ce se toarna peste blat (fiind in forma nu are cum sa o ia la vale). se da la congelator pt 2-3 ore si apoi in frigider. cand e servit se scoate inelul de la forma si ramine perfect. Editat de Septembrie 15, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Septembrie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2016 [clo] Pt mine a treisprezecea poza e ok, merge daca e ziua Jokerului! Michelle, daca mai citesti, pune la retete cum faci tu sos pt paste -ceva cu vin, parca?! Merci! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.