Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De ce nu a castigat Laura?

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu ma bucur ca nu a castigat ea. Are un talent extraordinar, dar in acelasi timp participa la toate concursurile de gen, la gale, la, la, la, adica a acaparat toata plaja asta a muzicii. 

A castigat si la noi Romanii au talent.

Ca si cand nu se mai bucura de minunea talentului ci de marimea premiilor si a remuneratiilor.

======

Şi-a început cariera cântând la varsta de 4 ani, apoi şi-a perfecţionat talentul extraordinar sub tutela celebrului profesor de muzică din Chicago, Cristian Dumetrana, de origine română.

Laura Bretan este cea mai tânără cântăreaţă de la Chicago Music Awards. A fost nominalizată pentru premiul ‘’Cel mai bun artist sub vârsta de 15 ani’’.

Laura Bretan a câştigat concursul ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani şi pentru interpretarea perfectă a lui Puccini, ‘’Nessun Dorma’’. De asemenea, Laura a mai câştigat celebrele concursuri ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ şi ‘’New York City’s de la Apollo Theater’’.

Laura Bretan a interpretat imnul naţional la Chicago White Sox

În iunie 2014, Laura Bretan a interpretat Imnul Naţional pentru Chicago White Sox de la US Cellular Field din Chicago.

De asemenea, Laura a participat la A Safe Haven Foundation’s VIP, la Music Revolution To End Homelessness and Veterans Stand Down şi la Stars of Tomorrow to the Safe Haven Foundation.

Distribuie pe alte site-uri

Michelle are dreptate in ce priveste eliminarea Laurei Bretan. Este placut si emotionant s-o asculti 10-15 min, insa americanii nu se dau in vant dupa opera.

Da, bravo ei, este talentata, placuta, modesta, cu o voce deosebita si a castigat multa publicitate clasandu-se in primii 10 finalisti.

Dar, in opinia mea sunt suficiente concursuri dedicate canataretilor (cel putin aici in USA) si repet, personal as prefera sa vad o competitie fara cantareti. Au fost acrobati, magicieni, comici, dresori etc  ce au executat numere artistice absolut deosebite.

Dincolo de milionul $$$ care ia ochii majoritatii, castigatorul va fi sub contract 1 an in Las Vegas.

Trebuie sa se mute cu toata familia sau macar unul din parinti, trebuie sa sustina showuri, schimba scoala, etc  totusi si mi se pare cum mult pentru 12 ani. Parerea mea.

Cat de talentata sa fie o fetita de 12-14 ani sa un atraga public numeros la show-ul ei? Am citit ceva comentarii vis-a-vis de Grace, castigatoarea de anul acesta si foarte multe opinii subliniau acest aspect. Ca este intr-adevar foarte talentata, etc etc, insa nu s-ar duce la un show al ei in Las Vegas. Si atunci asta este totusi o pierdere...

Si pentru fetita si pentru organizatorii showului respectiv in Las Vegas.

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...