mph2012 Publicat Septembrie 16, 2016 Raport Distribuie Publicat Septembrie 16, 2016 Buna tuturor , as vrea sa va intreb , ce parere aveti despre Embryoglue , Daca stiti pareri negative Daca ati auzit de "side effects" ! Multumesc din suflet pt raspunsuri . Sunt in impas si nu stiu daca sa "vreau sau Nu " multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vera12 Postat Septembrie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2016 Buna, eu am folosit la ultimul fiv nu stiu sigur daca el a fost cauza rezultatului meu pozitiv, dar sigur nu regret! De efecte adverse sincer nu m-am informat . Succes ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mph2012 Postat Septembrie 16, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2016 Multumesc de raspuns ! Si eu inclin sa optez pt el ! Mai am timp sa ma hotarasc pana in 14 octombrie:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.