Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Modelare fondant - pasta de zahar! Cine se pricepe?

Anda08

Recommended Posts

• Administrators

Buna gospodine dragi :)

Intrebare rapida: cine se pricepe in modelarea pastei de zahar? As avea nevoie de cate sfaturi si idei rapide ... :( incerc sa ii pregatesc ceva piciului de ziua lui, am pasta de zahar si mi-e frica sa ma apuc... ca nu stiu ce-o iesi :(

Ma poate ajuta cineva?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Eu la primul tort acoperit cu martipan am facut un clovn. tin minte ca i-am facut un model pe papionul clovnului prin apasare cu o parte a razatoarei. Am cumparat un set cu martipan in 4 culori. Nu am poze la mine dar sunt foarte multe idei pe siteurile Wilton de exemplu.

In orice caz fondantul, martipanul sunt foarte usor de modelat. Eu le implic pe fete in decoratul tortului.

Am gasit pe net un clovn usor de facut. Nu trebuie forma speciala ci se foloseste o tava rotunda la copt.

Editat de

Pasta de zahar se intinde cu facaletul (dar nu f subtire pt ca se va rupe) si apoi decupezi ce forme vrei.Se poate si cu un cutit f bine ascutit sau cu o foarfeca daca ai dexteritate buna.Se pot modela bilute sau impletituri daca nu vrei sa faci prea multe forme si le prinzi in jurul tortului dupa ce l-ai acoperit cu fondant.

• Administrators

multumesc mult :)

Mi-am propus sa ii fac doua figurine, pe care le incerc diseara, Billy & Bam-Bam,  desenele lui preferate :) Cei doi din imagine (ma rog... modelul tortului .... acoperit in fondant cu un gardulet imprejur... floricele frunzulite si cei doi motunei)

http://res.cloudinary.com/cd/c_limit,f_auto,h_900,q_75,w_900/ne2x7ciy5f1ymf5tjqok.jpg

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...