Collins20 Publicat Septembrie 20, 2016 Raport Distribuie Publicat Septembrie 20, 2016 (editat) Caritatea este cea mai importanta virtute si cel mai frumos si valoros gest uman .Nu cred ca ar fi posibil sa supravietuim fara a primi si a darui . Am citit topicul despre copii si pozele lor pe FB si am curajul sa scriu pentru ca acest gand iil am de mult timp si imi sta ca un nod in gat . Parintii mei au facut nenumarate acte de caritate , din munca lor , dupa puterea lor , dar intotdeauna spuneau : " Ce dai cu dreapta nu trebuie sa stie stanga " . E asa , un act intim nu pentru lauda . Ce vreau sa spun e daca atunci cand puneti poze pe FB cu copilasii aceia sarmani tinand un caiet in mana sau o rochita , sau un pachet de biscuiti va ganditi ce impact va avea poate cand copilul va ceste , cand drumul lui va fi altfel decat a unui copil sarman miluit de o doamna . Editat de Septembrie 20, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 20, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2016 la care poze te referi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Septembrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2016 La ce poze te referi ? Unde pe Fb ? Si ce legatura are DC ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat Septembrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Ce vreau sa spun e daca atunci cand puneti poze pe FB cu copilasii aceia sarmani tinand un caiet in mana sau o rochita , sau un pachet de biscuiti va ganditi ce impact va avea poate cand copilul va ceste , cand drumul lui va fi altfel decat a unui copil sarman miluit de o doamna . N-am inteles nimic. Cine "puneti"? Editat de Septembrie 20, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Septembrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2016 Daca cititi atent intelegeti.E vorba de toate pozele din mediul online unde cel bogat care da, trebuie musai sa arate tuturor poze cu cel amarat care primeste. Da, este de discutat mult pe tema asta... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Septembrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2016 Pozele si filmuletele vor exista atata timp cat in modul acesta sunt sensibilizati donatorii si donatiile sunt mai consistente. Daca cei care au bani ar dona benevol fara sa astepte sa vada o poza cu beneficiarii altfel ar fi situatia. Dar este o utopie. Realitatea este ca aceste campanii de colectare de fonduri sunt legale si beneficiarii sunt expusi mai mult sau mai putin. Se pot pune insa poze din profil, poze fara nume. Cand insa e totul la tv nu prea e loc de intors. Mai ales daca e o emisiune in direct. Sunt riscurile la care se expun parintii acestor copii. Ei pot cantari avantajele si dezavantajele. Aspectul etic nu se ia in calcul de multe ori. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.