Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Copilul din fotografie

Recommended Posts

Caritatea este cea mai importanta virtute si cel mai frumos si valoros gest uman .Nu cred ca ar fi posibil sa supravietuim fara a primi si a darui . Am citit topicul despre copii si pozele lor pe FB si am curajul sa scriu pentru ca acest gand iil am de mult timp si imi sta ca un nod in gat .

Parintii mei au facut nenumarate acte de caritate , din munca lor , dupa puterea lor , dar intotdeauna spuneau : " Ce dai cu dreapta nu trebuie sa stie stanga " . E asa , un act intim nu pentru lauda .

Ce vreau sa spun e daca atunci cand puneti poze pe FB cu copilasii aceia sarmani tinand un caiet in mana sau o rochita , sau un pachet de biscuiti va ganditi ce impact va avea poate cand copilul va ceste , cand drumul lui va fi altfel decat a unui copil sarman miluit de o doamna .

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Ce vreau sa spun e daca atunci cand puneti poze pe FB cu copilasii aceia sarmani tinand un caiet in mana sau o rochita , sau un pachet de biscuiti va ganditi ce impact va avea poate cand copilul va ceste , cand drumul lui va fi altfel decat a unui copil sarman miluit de o doamna .

N-am inteles nimic. Cine "puneti"?

Editat de

Pozele si filmuletele vor exista atata timp cat in modul acesta sunt sensibilizati donatorii si donatiile sunt mai consistente. Daca cei care au bani ar dona benevol fara sa astepte sa vada o poza cu beneficiarii altfel ar fi situatia. Dar este o utopie.

Realitatea este ca aceste campanii de colectare de fonduri sunt legale si beneficiarii sunt expusi mai mult sau mai putin. Se pot pune insa poze din profil, poze fara nume. Cand insa e totul la tv nu prea e loc de intors. Mai ales daca e o emisiune in direct. Sunt riscurile la care se expun parintii acestor copii. Ei pot cantari avantajele si dezavantajele. Aspectul etic nu se ia in calcul de multe ori.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...