Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand se poate considera ca parentingul are succes? Cand poti sa spui ca te pricepi la meseria de parinte?

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Când îți simți copilul fericit. Probabil când devine un adult mulțumit și echilibrat cu viața lui.cand simți că ai reusit să îl ajuți să fie pozitiv, optimist si cu zâmbetul pe buze. Cred că succesul unui părinte se măsoară în gradul de satisfacție al copilului, dar mă refer la satisfacția interioara bazată pe bucuria d a trăi, nu pe cea dată de.... cumpărături, să zic, deși și aia se pune, dar e prea efemera....
Distribuie pe alte site-uri

Da, si eu cred la fel... Cand copilul tau a devenit OM, poti sa spui ca ai avut succes. Pana atunci poti doar presupune (si spera) ca faci ce trebuie. 

Un alt criteriu pe parcurs, dupa mine, ar fi sa izbutesti sa "parintesti" fara sa ti se para o corvoada, pentru ca atunci copilul se simte ca o povara, si asta e greu de dus pentru niste umeri asa mititei... (Am cateva prietene care de cand au nascut numa' se vaita cat e de greu, cum ele nu mai pot, iar copiii... mi-e mila de ei, pentru ca se dau peste cap sa demonstreze oricui ca sunt valorosi; din pacate nu aleg metodele cele mai bune... e ca un cerc inchis in care se invart, parinti si copii...)

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...