rall Publicat Septembrie 23, 2016 Raport Distribuie Publicat Septembrie 23, 2016 (editat) Sunteti ok, da? Date preliminare: 6.1 la 100km adancime Editat de Septembrie 23, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Septembrie 23, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2016 Eu da, ma-m trezit din somn si m-am speriat ca naiba. Nici acuma nu sunt bine.M-au trezit jaluzele ca faceau zgomot si patul care se misca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Postat Septembrie 23, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2016 Și la noi s-a simțit destul de tare. M-am trezit și am fugit la copil. M-am speriat și am început sa trimit mesaje, sa văd ca e lumea în regula. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Septembrie 23, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2016 Si mie imi cam tremura mainile Bine, asta a trecut, gata, dar de obicei astea de 6 cam deranjeaza lucrurile in adancime.. Sa vedem ce urmeaza (nu acum, zic asa, pe termen mediu, luni - 1-2 ani) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Septembrie 23, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2016 Chiar, cum s-au comportat retelele mobile? Au fost pierderi de semnal? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Septembrie 23, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2016 La mine nu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Septembrie 23, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2016 Potrivit primelor estimări INFP, magnitudinea a fost de 5,6, la o adâncime de 112 kilometri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anasstasia Postat Septembrie 23, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2016 Si pe mine m-a trezit din somn. Zdrancaneau geamurile de la biblioteca. La TV nimic, numai reluari.Acum de sperietura vad ca am intrat intr-o criza de alergie.Cred ca au fost mai mult unde verticale, am aprins direct lumina si m-am uitat la lustra insa in mod ciudata nu se misca.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Septembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2016 La Iasi s-a simtit ff tare..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Septembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2016 Raportez de la etajul 10, bestia m-a trezit din somn. Acuma, ori am ramas eu cu gandul la cutremur, ori a mai avut si un pui de replica mai tarziu... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.