Motisor Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 Neatza burtici de capsunici ... Ieri mi-am luat o pereche de blugi speciala pt gravidute...azi m-am echipat la job cu ei si s-au mirat toti de burtica mea... Toata lumea mi-a zis ca am gemenei la cum arata burtica... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aneliss Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 Doamne ajuta Motisor sa fie cum iti doresti! La 6 saptamani cand vei merge pt inimioara iti poate confirma doctorul daca sunt 2. Acum 3 luni am pierdut o sarcina gemelara. Banuiam de la betahcg ca sunt 2, iar la eco de 6 saptamani am primit confirmarea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motisor Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 Cat aveai beta de iti dadusei seama ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aneliss Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 873 la 3 saptamani si 5 zile de la ultima menstruatie si 2328 la 4 saptamani. Iar greturile si voma au inceput f devreme, la 4 saptamani si ceva. Nu stiu daca are relevanta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aneliss Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 testul a fost clar pozitiv in ziua 23 (3 saptamani si 2 zile) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monika25 Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 Waw dejavse vede burta ?? Mie la baiat nu mi sa vazut pana la 3.5 luni...acuma pare si pa mine cacse vede burtica dar cred ca e doar in capul meu :)) oricum eu am nascut acum 8 luni si un pic de burtica mia ramas dar nu cred ca imi creste asa repede uteru :)) am niste emoti burtici pfff si mis proaspata mamica si cu experienta unei nasteri naturale dar nu mam calit cand ma gandesc iara la kile...pipi non stop....colici ...nopti nedormite :)) uhuuu dar va fi minunat o sa am 2 copii superbi speram sa fie fetita de data asta :p La arad e cancer de frig si ploios si urat brrrr ...am fost in oras sa cumpar hainute de iarna lui Dominik ca a ramas fara :) . Va pupacim si asteptam cate o povestire si de la voi sa avem ce citi :p Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motisor Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 (editat) Eu am o fata de 15 ani din prima casatorie , iar acum vin dupa un tratament de fertilizare in vitro cu hiperstimulare ( la punctie ovariana au fost recoltate 30 ovocite ) . Probabil si datorita injectabilului in burtica ma cam rotunjisem deja ... toate medicamentele nu au facut decat sa imi accentueze burtica ... [gravi]Dupa 15 ani am cam uitat cum este sa ai burtica ... atunci era si naivitatea varstei ... acum stiu mult mai multe, documentatie de toate tipurile ( sotul a fost diagnosticat cu OAT sever ) asa ca m-am chinuit un pic pana am ajuns la burticuta . Nu regret nici o clipa sacrificiile facute . Abia astept luni sa vedem la eco cati vom fii cu exactitate . PS: sunt o babutza gravidutza [deziuata] Editat de Octombrie 6, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monika25 Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 Sa-ti traiasca fata si felicitari pt curajul de a face copii dupa atatia ani :* sa dea Domnul sa iasa cum vrei tu :) si e bine ca nu regreti nimic. Noi pe 18 avem primul control abia astept :x Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motisor Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 Luni mergem la clinica de fiv sa ne vada Dr. si dupa imi voi face programare la medicul meu ginecolog care inca nu stie vestea cea mare... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monika25 Postat Octombrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 6, 2016 Hehe ce fain :) va fi bine ! Iti tin pumni :) cati ani aveti burtici? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts