ML Publicat Octombrie 10, 2016 Raport Distribuie Publicat Octombrie 10, 2016 Imi puteti spune daca este OBLIGATORIE (am inteles ca nu toti se conformeaza regulii) si cat dureaza inregistrarea la Primaria de sector a adeverintei de la asociatia blocului pt. datorii? PS Notarul mi-a spus ca lumea cam sare peste si ca-mi da verde, dar nu ma trage cateva de maneca dupa? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca_2015 Postat Octombrie 10, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 10, 2016 Eu cand mi-am vândut apartamentul nu mi-a spus nimeni cum ca ar fi obligatoriu sa înregistrez adeverința respectiva la primărie. Eu am prezentat-o notarului si cumpărătorului si nu m-a tras nimeni de mânecă dupa. Uite si un punct de vedere: http://blog.equinox.ro/adeverinta-asociatie-proprietari-pentru-vanzare-apartament/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Octombrie 10, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 10, 2016 Multumesc, Anca. N-am mai avut stare si dupa ce am postat am plecat la nimereala sa vad daca razbesc cozile de la ghiseu si aflu ceva. Era pustiu pe acolo si o functionara m-a informat ca, de cativa ani, nu se mai cere asa ceva si ca probabil formularul primit de la administrator este de tip vechi. Deci m-am linistit, si, cum spui, nu mai este nevoie de inregistrare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.