Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Controale facute in uk, dar vreau sa nasc in RO

Recommended Posts

Mamici, am si eu o intrebare. Sunt insarcinata in 8 saptamani si momentan locuiesc in Londra. Bebe se preconizeaza sa apara undeva prin luna mai la anul. Eu vreau sa merg sa nasc in Romania, apoi sa raman definitiv acolo, iar pana atunci as vrea sa mai lucrez cateva luni. Vreau sa fac aici controale, dar aici intervine nelamurirea mea. Este vreo problema daca am controalele facute in uk si in ultimele 2 luni de sarcina merg in tara unde sa imi gasesc un medic si un spital la care sa nasc? Ma vor costa ceva controalele astea? Pot sa anunt medicul si moasa din timp de lucrul acesta?  Pot sa calatoresc cu avionul (wizz air) la 7 luni? 7 luni si ceva? Voi ati trecut prin asa ceva? Chiar am nevoie de raspuns si de ajutor. Vreau sa stiu din timp ceea ce am de facut. 

Sunt foarte speriata... :( 

Multumesc :* 

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

biianca, referitor la zburat la 7 luni, fiecare companie are regulile ei. Trebuie să te interesezi la Wizzair dacă poți zbura la 7 luni sau peste.

Referitor la controale nu am înțeles întrebarea ta (dacă vei plăti controalele). Dacă ești asigurată în UK ai dreptul la controale, nu văd ce relevanță ar avea unde naști.

biianca, referitor la zburat la 7 luni, fiecare companie are regulile ei. Trebuie să te interesezi la Wizzair dacă poți zbura la 7 luni sau peste. Referitor la controale nu am înțeles întrebarea ta (dacă vei plăti controalele). Dacă ești asigurată în UK ai dreptul la controale, nu văd ce relevanță ar avea unde naști.

Ma refeream de faptul ca beneficiez de anumite servicii de la sistemul de aici si undeva spre sfarsitul sarcinii plec in Ro. Imi este umpic dificil sa inteleg schimbarile astea.

Cam pana la 28 de saptamani poti calatori liber cu avionul. Apoi intre 28 si 32, cam asa, numai cu bilet de la medic. Mai tarziu nu mai ai voie de loc. Acesr nr de saptamani ti l-am spus ipotetic, poate sa difere de la o companie la alta. Chiar Wizz Air a avut nu de mult o nastere la bord, asa ca au motive sa fie destul de stricti.

In Romania esti asigurata sau vrei sa nasti la privat?

Ai luat in calcul si varianta de a calatori cu masina , poti face una sau doua opriri sa va odihniti.

Pana pleci ti se fac aici toate controalele , la 12 si 20 de saptamani ecografie , intalniri cu moasa si medicul la spitalul pentru care ai optat. Din punctul asta de vedere poti sa stai linistita .

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...