andacos Publicat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Publicat Octombrie 17, 2016 Gata,e toamna,ne adunam mai des in bucatariile proprii,deci va invit sa impartasim experiente,succese si dezastre!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 17, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 Eu am fost un repaus de bucatareala,m-am delectat cu specialitati nemtesti din Allgäu (acum ma duc sa ma urc pe cintar [fri] ) ins agata ,s-a terminat concediul ca stitit vorba aia "ce-o frumos tine trei zile"!!!! [:-)))] [:-)))] Deci ce fac astazi de mincare???? Habar n-am si nici prea multe nu am in bucatarie,insa cred ca fac o mincarica de cartofi cu salata de varza verde. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 Eh,asa mai merge Dana:))) Multumim de bucatarie noua! Eu am facut o supa de iepure cu taietei de casa,iar carnea am puso apoi putin pe gratar.Azi nu mai gatesc altceva,avem in plan macinatul de carnita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 17, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 Ah,Dea...asteptam sa apari sa-mi iau laudele sau critica!!!! [:-)))] [:-)))] Ma bucur ca am reusti asa cum iti doreai tu!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 (editat) Dana, sa iti fie de bine vacanta! Ieri friptura de miel cu piuré de cartofi si salata. Sambata un wok cu legume si porc Asta seara gratar de porc cu salata si resturi de piuré pt fete Editat de Octombrie 17, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 Ieri friptura de mail cu piuré de cartofi si salata. e-mail? eu snitele si mazare la tigaie in unt. cookies cu ciocolata. diseara vreau sa fac niste salata de vinete. si as face niste fasole.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 Multumim, Dana ! Eu sambata am facut mexicana cu gratar de piept de pui.Am facut apoi supa pe pui + beuf, o tocanita din piept de pui pe care am imparit o jumi/juma si am facut pilaf si mazare.Duminica pt pranz am facut gratar de porc, pireu, ciuperci la tigaie, salata de verdeturi.Si am facut o tura de negrese (briose in forme de silicon). Tot ca desert am avut pireu de castane + frisca (ambele cumparate). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 e-mail? eu snitele si mazare la tigaie in unt. cookies cu ciocolata. diseara vreau sa fac niste salata de vinete. si as face niste fasole.... :)))))merci Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 :)))))merci musai sa fac si eu niste miel. mi-e pofta de niste picere tinute la cuptor pana se desface carnea de pe os..... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2016 Eu shortbread aseara, cautam o reteta de praji si am dat de ele, trebuia sa fac! [grasa] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts