Administrators redactor Publicat Octombrie 20, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 20, 2016 Salutari de pe Marte ... nu ca as fi acolo - dar m-a impresionat prima vedere de pe Marte - unde ESA (agentia europeana a spatiului) a ajuns... cu ajutorul sondei Schiaparelli. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 20, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2016 http://www.esa.int/Our_Activities/Space_Science/ExoMars/Schiaparelli_descent_data_decoding_underway Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Octombrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2016 Eu am o nedumerire ... daca aia e sonda, care e jos, in poza .. cum au pozat-o? cu ce aparat, plasat unde!? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Octombrie 21, 2016 Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Drona? Era Matt Damon pe deal si i-a facut poza. Editat de Octombrie 21, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 21, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2016 cred ca era doar o poza simulata,Stim insa ca sonda a ajuns pe Marte - si conform ESAIf Schiaparelli reached the surface safely, its batteries should be able to support operations for three to ten days, offering multiple opportunities to re-establish a communication link. sa speram ca vor reusi sa ia legatura cu sonda in termen de 1o zile. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.