Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Manifestatii sustinere familia traditionala

Recommended Posts

Manifestatii de sustinere a familiei traditionale la Oradea si Satu Mare.

Peste 8.000 de persoane (potrivit estimarilor jandarmilor, 10.000 potrivit organizatorilor) au participat, sambata, la Oradea, la o manifestatie in favoarea familiei traditionale, formata dintr-un barbat si o femeie, si impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex, scrieEBihoreanul.ro. Un miting de sustinere a modificarii Constitutiei, in sensul definirii familiei ca fiind casatoria dintre un barbat si o femeie, a avut loc si la Satu Mare, la manifestatie adunanadu-se in jur de 200 de participanti, potrivit Agerpres.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21367771-manifestatie-favoarea-familiei-traditionale-peste-1-000-participanti-oradea.htm

Ei, bine, nici cu asta nu sunt de acord. Cu schimbarea Constitutiei in sensul dorit de acele persoane.

Si mai ales nu inteleg cum vine asta "manifestatii de sustinere a familiei traditionale" pentru ca familia traditionala nu este in pericol, nu e amenintata de nimeni si cred domnii astia de la Coalitia pentru familie ca daca or sa scrie in Constitutie ca familia e formata din femeie si barbat or sa dispara brusc, peste noapte persoanele cu alta orientare sexuala?

Nu reusesc sa inteleg cu ce este amenintata familia traditionala daca 2 persoane de acelasi sex stau intr-un parteneriat civil.

Mai curand familia traditionala e amenintata de divorturi, de batai, de alte fenomene din societatea noastra.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 654
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ne intoarcem cu 100 de ani in urma?

Familia traditionala nu merita aparata si pastrata cu orice pret. Cand apar abuzuri, umiliri, certuri, sau poate oamenii aia pur si simplu nu se mai iubesc sau nu se mai inteleg, de ce sa nu isi caute fericirea in alt mod?

Si parteneriatele intre persoane de acelasi sex pe cine deranjeaza? Fiecare cuplu face in spatele usilor inchise ce ii pofteste inima si nu ar trebui sa intereseze pe nimeni.

Si ce vor oamenii astia adica, nu inteleg. Daca ei scot in afara legii casatoriile sau legaturile intre persoane de acelasi sex dispar homosexualii de pe fata pamantului?

Pe ei nu ii impiedica nimeni sa isi traiasca viata intr-o familie traditionala.

Acest gen de manifestare este o demonstratie a fanatismului religios si indeologic.

Uite, am o ocazie excelenta sa intreb ceva, am o dilema si cred ca aici pot intreba cu speranta ca o sa capat raspunsuri: de unde ideea ca impotrivirea la casatorii intre persoane de acelasi sex provine din

1 Fanatism

2.Fanatism religios

3.Fanatism ideologic

Adica am tot auzit cum e motivat pe tema religiei, ba chiar fanatism si acum se introduce fanatism ideologic.

Cum explicati afirmatia asta?

(nu e o intrebare adresata doar Mirelei, oricine are ceva de zis e binevenit)

Eu nu cred ca e fanatism religios,pina una alta natura are cursul ei,iar procreerea are la baza doua sexe diferite.

Eu inca nu sunt convinsa de beneficiile familiei de acelasi sex pentru copii,pentru evolutia si dezvoltarea lui armonioasa,asa ca sunt foarte sceptica si nu arat cu degetul la asemenea manifestatii.

Eu nu cred ca e fanatism religios,pina una alta natura are cursul ei,iar procreerea are la baza doua sexe diferite.

Eu inca nu sunt convinsa de beneficiile familiei de acelasi sex pentru copii,pentru evolutia si dezvoltarea lui armonioasa,asa ca sunt foarte sceptica si nu arat cu degetul la asemenea manifestatii.

Uite un exercitiu de sinceritate.

Te-ai alatura unei asemenea manifestatii? Ai lupta pentru ca parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex sa nu existe sau ca in constitutie sa nu mai fie scris ca familia e formata din sot si sotie ci din femeie si barbat?

Uite un exercitiu de sinceritate.

Te-ai alatura unei asemenea manifestatii? Ai lupta pentru ca parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex sa nu existe sau ca in constitutie sa nu mai fie scris ca familia e formata din sot si sotie ci din femeie si barbat?

Eu nu sunt atit de "fanatica"in sustinerea ideilor personale.Accept ca pot gresi,accept ca ideile mele nu sunt valabile pentru toti si in toate situatiile.

Ce am spus si repet,este ca nu as arata cu degetul acest tip de manifestari si nu le-as incadra in anumite standarde(gen fanatism religios sau idelologic).Nu avem inca toate datele despre "beneficiile"acestor actiuni(casatorii de acelasi sex,adoptiile de copii in asemenea cazuri).

Exact, Andacos. Acceptare.

Despre asta e vorba. 

Unii vad in astfel de manifestari un atasament exagerat fata de o idee, altii, ca tine, isi pun propriile intrebari, isi cauta propriile raspunsuri conforme cu ceea ce gandesc dar intr-un final nu cauta sa impuna norme absolute pentru toata societatea.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...