Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vedete mamici = mamele natiunii

Recommended Posts

• Administrators

Nu vreau sa dau nume dar o simpla cautare pe net si o sa gasiti multe exemple, atat in Romania cat si in alte tari. Paternul este cam acelasi:

Cum ramane insarcinata sau naste o vedeta si imediat devine mama natiunii, mama model: urmeaza sfaturi de parenting, lectii de cum sa-ti cresti copilul, produse personalizate, diete recomandate, s.a.m.d.

Pana la urma fiecare are dreptul la o opinie, si poate o serie dintre aceste mamici chiar pot sa ne dea sfaturi. Ceea ce insa nu mi se pare corect sunt urmatoarele doua aspecte:

1. In general vedetele sunt ajutate de una sau mai multe bone angajate permanent si nu  sunt chiar in rolul clasic al mamicii care se chinuie cu gospodaria, cu serviciul. s.a.m.d.

2. Nu sunt de acord cu promovarea pozelor Photoshopate din ziare si reviste (print sau online) care creaza falsa impresie cum ca proaspata mamica VIP a revenit in cateva saptamani la forma pre-sarcina.

Care este parerea voastra? Va identificati cu aceste mamici VIP? Va inspira? Va motiveaza?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citesc doar ce scrii si daca faci afirmatii categorice ca nu sunt implicate la fel ca alte mame te intreb pe ce te bazezi facnd acest gen de afirmatii categorice. Atata tot.

Hmmm...  

Cand ceri cuiva explicatii pt 2 mesaje diferite de la 2 topicuri diferite, seamana nitel a galceva. Daca tie nu, ai o problema de atitudine pe care nu o constientizezi. 

Citesc doar ce scrii si daca faci afirmatii categorice ca nu sunt implicate la fel ca alte mame te intreb pe ce te bazezi facnd acest gen de afirmatii categorice. Atata tot.

De ce nu i-ai cerut aceleasi explicatii si lui Admin ?

Si, ca sa-ti raspund : nu stiu in ce lume traiesti tu, dar in lumea mea, vedetele insele dau zvon in tara ca-si cauta bone sau recunosc deschis ca au mame si alte persoane ca ajutor in cresterea copiilor. 

Nu e vorba de mine sau de tine ci de ideea in sine. Aceea ca o mamica care are actvitate in media e un fel de "submamica" din acest motiv ca nu se implica la fel ca o mamica cu serviciu obisnuit si asta este bine stiut. 

Eu am intrebat doar pe ce te bazezi concret cand faci o astfel de afirmatie categorica? Nu vad niic o cearta/galceava sau altceva e doar intrebare dervata. Atat. Nu e necesar nici sa raspunzi daca nu doresti e doar un forum de discutii.

Nu e vorba de mine sau de tine ci de ideea in sine. Aceea ca o mamica care are actvitate in media e un fel de "submamica" din acest motiv ca nu se implica la fel ca o mamica cu serviciu obisnuit si asta este bine stiut. 

Eu am intrebat doar pe ce te bazezi concret cand faci o astfel de afirmatie categorica? Nu vad niic o cearta/galceava sau altceva e doar intrebare dervata. Atat. Nu e necesar nici sa raspunzi daca nu doresti e doar un forum de discutii.

Ideea-n sine este ca aceste vedete cauta intotodeauna ajutoare, tocmai ca nu au timp, punand cariera de vedete de primul loc, altfel si-ar pierde statutul de vedete. Logic ?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...