michelle-usa Publicat Noiembrie 3, 2016 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 3, 2016 ce arome folositit in crema tiramisu cake: rom, vanilie, amaretto liquor, caffea obisnuita? eu deobicei folosesc esenta rom, dar nu am acum...nu mai vreau sa fac un drum pana la magazine.am in casa amaretto lichior si esenta vanilie...sau pot sa pun o lingurita de cafea in plus la crema , dar n-am incercat niciodata nu stiu cum e.voi ce folositi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 Piscoturile (savoiardi) le inmoi intr-un ameste de espresso (il fac proaspat in casa) cu citeva linguri de Myers Rum. In crema pun citeva linguri de marsala wine. Uite romul pe care il folosesc mereu la prajituri: http://www.liquor.com/brands/myers-rum/#gs.H=k8dfA Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili_mar Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 Eu pun putin lichior de cafea Tia Maria in espresso pt piscoturi si mai pun putin in mascarpone. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Piscoturile (savoiardi) le inmoi intr-un ameste de espresso (il fac proaspat in casa) cu citeva linguri de Myers Rum. In crema pun citeva linguri de marsala wine. Uite romul pe care il folosesc mereu la prajituri: http://www.liquor.com/brands/myers-rum/#gs.H=k8dfAnu imi dau seama , e sticluta mica de esenta ori e rom- rom sau liquior de rom (daca e vreo diferenta)???eu sunt novice la capitolul bauturi. cred ca o sa ma duc iar la magazine cind il iau pe William de la scoala si sa cumpar rom, esenta, sau liquior....n-am nici marsala wine..nici nu stiu ce gust are...dar tot aud ca se fol. in retete. Editat de Noiembrie 3, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Este rom, rom...nu esenta. Il gasesti la orice liquer store si nu este foarte scump. O sticla relativ mica pe mine ma tine o groaza de timp ca il folosesc doar la prajituri (este alt rom care il folosesc in bauturi). Nu este lichior (adica nu e dulce, nu are zahar deloc). Marsala wine este un vin fortificat dulce...il poti folosi si in multe sosuri la mincare (mai ales la ciuperci). Tot la liquer store gasesti. Editat de Noiembrie 3, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Peste boudoirs pun cafea cu rom sau cu amaretto. Acelasi principiu ca Ant : cafeaua facuta proaspata la masina de expresso.in crema strecor o idee de vanilie sau putina coaja de lamiie rasa. Imi place totusi sa simt bine mirosul si gustul de mascarpone. Editat de Noiembrie 3, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 Este rom, rom...nu esenta. Il gasesti la orice liquer store si nu este foarte scump. O sticla relativ mica pe mine ma tine o groaza de timp ca il folosesc doar la prajituri (este alt rom care il folosesc in bauturi). Nu este lichior (adica nu e dulce, nu are zahar deloc). Marsala wine este un vin fortificat dulce...il poti folosi si in multe sosuri la mincare (mai ales la ciuperci). Tot la liquer store gasesti. mersi mult!chiar o sa il caut.esenta de rom la mine e f scumpa...cred ca e mai ieftin sa cumpar rom,rom.deci lichiorul are zahar iar romul nu?cu lichior amaretto ai incercat? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 Mie nu imi place amaretto deloc (stiu, mi-s ciudata). Lichioruri nu prea ma atrag...adica prajituresc cu lichioruri dar de baut, in general la cina prefer vin (depinde ce mincare fac si potrivesc vinul). Imi place enorm de mult sa gasesc combinatii mincare/vin care sa mearga impreuna. Gasesti esenta de rom pe Amazon (Dr. Oetker). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 Mie nu imi place amaretto deloc (stiu, mi-s ciudata). Lichioruri nu prea ma atrag...adica prajituresc cu lichioruri dar de baut, in general la cina prefer vin (depinde ce mincare fac si potrivesc vinul). Imi place enorm de mult sa gasesc combinatii mincare/vin care sa mearga impreuna. Gasesti esenta de rom pe Amazon (Dr. Oetker). ma refeream daca iti place amaretto in tiramisu, daca ai incercat. eu nici atit nu le am cu lichiorurile, nu am baut niciodata, prefer vin...de asta nu stiu ce gust au si la ce merg....si cum sa le potrivesc. ps. tocmai am descoperit o sticluta de rom in camara...m-a scutit de drum.cum vin cu will de la scoala ma apuc de tort. mersi mult pt sfaturi....mai spune de esente si la ce sunt bune...poate deschizi un subiect. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2016 Michelle, e ziua ta in curand ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.