Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de decembrie 2016 - capitolul 9

Recommended Posts

• Răspunsuri 1,7k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Multumim de capitol nou! 

Andreea in cateva zile va veti adapta unul la altul si va fi ok, o sa uiti experienta asta. Eu cel putin asa sper ca se va intampla cu mine ca stiu cum e sistemul medical de stat.

bine ai venit Bianna! 

Neata burtici, fac si eu cafeluta chioara acusica, omul meu e harnic azi, vrea sa faca curat pe balcon si sa.l zugraveasca. :))))

Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata. 

Andreea sa iti traiasca sanatos si frumos puiul de om, iar tie recuperare usoara!

La mine nu este vorba ca ma identific sau nu cu grupul, am avut niste experiente mai putin placute cu ceva timp in urma cu un alt grup de pe alt forum si am ales sa fiu mai retinuta. Dupa 2 ani de forum in care ne-am sustinut si ne-am imprietenit inclusiv in viata reala, face to face, am fost pur si simplu scoasa de pe grupul de FB pentru ca nu eram asa de activa ca restul. Restul erau fete care au reusit si au prunci frumosi si sanatosi, eu nu reusisem inca si normal ca nu aveam ce sa scriu la subiecte de scutecit si bebelusit. Una dintre fete sta chiar la 10 min de mine, amandoua romance in germania si a ales sa rupa legatura. Au mai fost si altele...ajutor de peste 700 de euro pentru un copil cu disabilitati, nu de la mine, am convins firma unde lucrez sa faca o donatie si apoi mi s-au mai cerut bani, am trimis produse si sincer nu am primit nici un mulțam, s.a.m.d. In plus am tot amanat momentul  cand sa scriu ceva: dupa ce bate inimioara, dupa ce trec de 12 saptamani, dupa morfologie, dupa dupa dupa... cam astea sunt motivele pentru care stau deoparte inclusiv de odissea de februarie unde ma incadrez... 

Va doresc o zi minunata! [flo2]

Neata. Bine ati venit sau revenit, dupa caz!

Da, Maria, Tigora si eu mai avem DPN-ul in 14 decembrie.

De abia m-am trezit. Am spus aseara ca ma intind numai sa vad ceva la tv, si am adormit cu tv-ul aprins, veioza la fel. La 5 dimineata plimbam blanosul afara ca uitasem sa-l duc aseara. Si pe urma am mai tras un pui de somn.

Andreea încearcă sa îți masezi sânii și sa te mulgi puțin, poate vine lăpticul mai ușor pt iubitul mic. Îmi pare rău că te ai chinuit cu asa dureri. Of sist asta de stat ne mănâncă zilele. Ma bucur ca sunteți bine amândoi și bebe este liniștit. Aici le dau copiilor probiotice din prima zi de naștere pt gaze și stomacel care abia își formează flora. Poate reușești sa vb cu cineva pana pleci. Îți doresc liniște și putina odihna! Te îmbrățișez! :-)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...