Administrators Admin Publicat Noiembrie 9, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 9, 2016 Ca tot vorbeam de curand de "Meseria de mama" si de faptul ca mamele care stau acasa sunt vazute ca si caum "nu muncesc" iar sotii care vin acasa de la munca au pretentii uneori aberante... Un studiu publicat recent pe 12.000 de familii din America arata ca in general mamele vorbesc despre cat de obosite si stresate sunt in rolul de mama in timp ce tatii spun ca sunt relaxati si isi petrec timp avand fun cu copiii lor. Articolul pe larg in limba engleza aici. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Noiembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2016 Nu am citit articolul si nici nu cred ca era cazul sa se faca un astfel de studiu. Cu putine exceptii, la rezultatul asta ajungeau daca puneau un sondaj pe DC si nu ii costa nimic. Sincer, se astepta cineva la alt rezultat?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 13, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2016 Nu am citit articolul si nici nu cred ca era cazul sa se faca un astfel de studiu. Cu putine exceptii, la rezultatul asta ajungeau daca puneau un sondaj pe DC si nu ii costa nimic. Sincer, se astepta cineva la alt rezultat??asa e - insa mereu e nevoie de studii pentru a descoperi lucrur care par normale :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.