Ralucavo Postat Aprilie 30, 2018 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2018 Buna!!A reusit cineva dupa operatie de endometrioza?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sele7 Postat Iunie 2, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2018 Da, eu, dar prin fiv! Iar operatia am facut-o la dr Tutunaru, iar fiv la dr Albu, de 2 ori (si eu il recomand pe Albu, insa e o parere strict subiectiva). Era o tipa inainte sa ma operez eu, care ramasese insarcinata pe cale naturala dupa operatie. Si care nu era nici vreo pustoaica! Deci depinde de soarta, noroc, cum vrei sa-i spui... Eu nu cred ca la mine pb era endometrioza, pe de o parte imi pare rau ca m-am operat. Insa te ia valul, ai incredere in dr, mai intervine si disperarea si gandul ca nu mai ai timp, ca trece prea repede.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erika10 Postat Noiembrie 23, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Buna, tuturor.Pentru fetele cu care am interactionat si rezonat, continuarea povestii noastre, aici.Mi-ar placea tare mult sa ne mai dati de veste despre voi, cand si daca puteti.Tuturor va doresc sa va impliniti visul! Editat de Noiembrie 23, 2018 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebetei Postat Martie 25, 2019 Raport Distribuie Postat Martie 25, 2019 In 2019 mai urmareste cineva acest subiect? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebetei Postat Martie 26, 2019 Raport Distribuie Postat Martie 26, 2019 In 2019 mai urmareste cineva subiectul? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emy2019 Postat Mai 5, 2019 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2019 Ce experiente aveti cu Dr Pantos in Athena? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emy2019 Postat Mai 5, 2019 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2019 Salut Bebeti eu urmaresc subiectul asta. Ma intereseaza sa stiu cine a facut cu Dr Pantos in Grecia si cine a facut la clinica Gynera ?Noi suntem la gynera unde am facut analizele si tindem sa facem si FIV la Gynera. Am auzit de la niste cunostiinte de Dr Pantos si acum sunt in dubiu. Dar dupa ce am citit atatea comentarii negative despre grecia , nu stiu ce sa mai cred. Tu unde esti? Cu ce clinica vrei sa faci? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cori123456 Postat Ianuarie 22, 2022 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2022 Bună seara, Am făcut săptămâna trecută o histeroscopie la aceasta clinica și sunt destul de dezamăgită de cum s-a comportat domnul doctor, cât și personalul auxiliar. Îmi pare rău că nu am găsit acest topic despre dansul înainte de a ma duce acolo. Mi-a spus multe minciuni și mi se pare ca am fost furata. Într-adevăr este un "vânzător de vise" acest doctor și tot ce se găsește pe fb, YouTube, Instagram despre el este pur marketing. Nu recomand deloc. Preturi exorbitante și cere analize în plus aiurea, dorește sa inducă în eroare, iar toate asistentele de pe acolo mi s-au părut niște mironosițe și foarte ciudate, dezumanizate. As vrea sa șterg totul cu buretele și sa nu mai am niciodată de-a face cu acest ins sau cu clinica lui. Sper ca acest mesaj sa ajute și alte utilizatoare sa ia decizii cât mai corecte și sa nu repete greseala mea, ci de a se informa cât mai bine, în special pe forumuri, eu mi-am învățat lecția. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.