Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV cu dr. Vythoulkas, clinica Genesis Grecia/Romania

Recommended Posts

Vad ca sa închis topicul FIV IN GRECIA si asta ar trb sa fie noua căsuța dar eu nu am nici o legătura cu acest doctor.Mi-ar fi placut sa împart experiența mea cu doamne care merg in Grecia dar acum nu prea imi vine sa postez experiența mea pt ca o sa fie asociata cu acest doc so nu vreau asta.

Daca aveți vreo idee despre cum sa rezolv asta va rog help!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dea, aici este topic "dedicat" dl.Vythoulkas, pentru a da posibilitatea fetelor sa.si spuna povestea astfel incat la o prima cautare pe Google/forum sa fie gasite informatiile mai usor.

Tb sa deschizi tu un nou cap Fiv Grecia....sunt separate topicurile.

Ma intriga faptul ca Genesis si.a deschis clinica in vechiul sediu Biogenesis. Ce medici sunt la clinica Genesis, oare au ramas medici si de la Biogenesis?

Editat de

Dea, aici este topic "dedicat" dl.Vythoulkas, pentru a da posibilitatea fetelor sa.si spuna povestea astfel incat la o prima cautare pe Google/forum sa fie gasite informatiile mai usor.

Tb sa deschizi tu un nou cap Fiv Grecia....sunt separate topicurile.

Ma intriga faptul ca Genesis si.a deschis clinica in vechiul sediu Biogenesis. Ce medici sunt la clinica Genesis, oare au ramas medici si de la Biogenesis?

Ok,deschid unul mai tarziu.

Dr Pantos nu era si la Biogenesis?

Dea, :)))) nu e bai cu numele, ai fost funny :). Te rugam, daca se poate, ca topicul FIV Grecia sa ramana pentru toate clinicile de acolo si linkul de casuta noua sa duca la Capitolul 5 al topicului. E de inteles confuzia, deoarece Vythoulkas si Genesis au acaparat acel topic, dar totusi nu e al lui, mai sunt si alti conationali care se pare ca isi fac meseria cu adevarat, din spusele fetelor. Multumim frumos [flo2] .

Editat de

Velvet, fara nicio suparare, e al treilea mesaj in care ne spui ca tu nu ai fi ales niciodata acest doctor. Te felicit pt alegerea ta, eu nu am fost atat de inteleapta. Inteleg ca tu nu ai fi mers niciodata la un agent de vanzari si nu am spus nimic pana acum, dar cuvintele tale ma dor de fiecare data. Nu ne ajuta cu nimic sa ne spui asta, ba dimpotriva, ne faci sa ne simtim si mai rau. Banuiesc ca ai cele mai bune intentii, dar majoritatea celor care suntem pacientele dr Vythoulkas trecem prin momente f grele acum si ne invinovatim pt alegerile facute, iar mesajele tale rasucesc doar cutitul in rana. Sper ca intelegi si nu o iei ca pe o ofensa. Multumesc si mult succes iti doresc!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...