emanouela Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Nestiinta nu te disculpa nici in fata legii.....asa ca, e timpul sa incepi sa iti afli drepturile, atat ale tale cat si ale copiilor tai. Incepe sa iti folosesti creierul si nu te mai lasa manipulata...nici de el, nici de ea nici de "persoanele de bine"....pt ca la sfarsitul zilei, fiecare se duce la casa lui, doarme in patul lui si-si face rezumatul zilei....si ca sa vezi, tu nu esti in acea rezumat.Mie mi se pare de domeniul...scuza-ma ca-ti spun dar si copilul meu de 7 ani stie ca numele nu ti-l ia x ca asa a visat el noaptea...numele copiilor se schimba printr-o hotarare judecatoreasca, daca el se dovedeste a nu fi tatal lor sau daca este decazut din drepturi, nicidecum ca se duce el si cere, asta iti spun ca sa stii si daca mai vine cu avioane din astea, sa stii ce sa ii raspunzi...nu sa tremuri ca varga.Pensia alimentara....nu e dreptul tau, e dreptul copiilor tai si instanta il obliga sa ti-o dea, daca copii sunt cu domiciliul la tine. Ce drepturi si obligatii ai tu ca parinte, are si el.....iar daca el vrea sa vina la serbare cu 5 femei, nu e problema ta, e strict problema lui. Rusine....pe bune???? asta e grija ta acum???? Ai multe altele de care sa iti fie rusine, si in primul rand ar trebui sa iti fie pt ca te complaci in aceasta situatie, pt ca le rapesti copilelor drepturile, si cum zicea mianda, ti-ai pierdut dreptul de a te plange...si cum spuneam, sa nu iti fie rusine de actiunile altora.Tot ce fac ei, el si ea, fac pt ca tu le permiti, tu le-ai dat voie si te deranjeaza pt ca tu inca nu ti-ai incheiat socotelile cu el...de aici si lipsa de curaj.Ai atitudinea de victima....si-ti explic de ce, ai inceput....si inca continui cu...ce face el,, cat de nenorocit este, ce face ea, cat de....nu mai stiu cum este....dar tu? Ce faci in afara de faptul sa stai sa inghiti si te plangi? Stii cand nu ai sa mai atitudinea asta???? cand ai sa actionezi, ai sa duci la bun sfarsit toate actiunile...iar seara, cand te bagi in pat, rezumatul zilei iti va aduce zambetul pe buze si vei fi multumita de tine.Nu stiu, dar tu, nu trebuie sa fii inteleasa......trebuie sa fii trezita, pt ca parca dormi si astepti asa, sa mai treaca o zi...si inca una...si poate horoscopul iti aranjeaza toate ploile, planetele se aliniaza si totul va fi in deplina armonie. Nu te cert,,,,,departe de mine....insa daca tu nu vei fi bine, nici copiii tai nu vor fi. Editat Noiembrie 22, 2016 de emanouela Lea_des_bois, roxanaz și szivarvany 3 Citează
Hope3 Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 22, 2016 Stiu,dupa sperietura mea am realizat si eu ca macar daca le-ar lua paternitatea,as fi libera.Multe persoane mi-au sugerat asta.Ei si ce daca va face asa?Abia demonstreaza cat le iubeste si ai scapat de el definitiv,poti sa vii in tara. Citează
emanouela Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 Stiu,dupa sperietura mea am realizat si eu ca macar daca le-ar lua paternitatea,as fi libera.Multe persoane mi-au sugerat asta.Ei si ce daca va face asa?Abia demonstreaza cat le iubeste si ai scapat de el definitiv,poti sa vii in tara.Bai oameni buni....incetati cu scenariile astea de filme... Tu nu intelegi inca ca......el pe TINE te tachineaza???? Cu TINE are ce are, nu cu fetele????????? Ca nu va inceta sa o faca pana nu vei pune tu punct si nu-i vei mai da voie sa o faca???? Citează
Lea_des_bois Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 mie povestea asta incepe sa-mi dea cu minus, si mi se pare ca vorbim vorbe...te cred ca esti in contact cu o avocata, ca cineva (o organizatie) te-a sfatuit/te sfatuieste cum trebuie, numai ca poate, tu vrei altceva de fapt.... eu sa fi avut de-a face cu un nemernic (asa cum il descrii, caci personal incep sa ma cam indoiesc ca asta-i purul adevar) si sa-mi fi spus ca renunta la copile, ar fi fost raiul pe pamant. daca tot nu se implica de nici un fel, nu le vrea, si in plus imi face si mie viata amara, ce interes as avea sa ramana in peisaj? duca-se invartindu-se (inutil sa spun ca as fi ras in hohote daca ar fi venit la mine cu o asa gogomanie)dar in cazul de fata nu, bagam bietele copile la inaintare cand probabil, in realitate, mama se agata de personaj. TRIST Hope, de ce tocmai sambata suni/mergi la avocata? Citează
Hope3 Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 22, 2016 M-ai facut sa plang,nu ma asteptam la asemenea vorbe.Cine a cerut pensie alimentara pentru mine?Adica e vina mea pana la urma ca el nu da pensie alimentara copiilor si ca ei nu au casa de la primarie? Adica sa imi fie rusine mie,nu lui?Sa imi fie rusine ca am fost de buna-credinta?Adica poate sa se prezinte si cu 5 femei? Sunt fara cuvinte,am doar lacrimi in ochi.Adica eu le-am rapit copiilor o viata mai buna,le-am rapit drepturile? Citează
andacos Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) M-ai facut sa plang,nu ma asteptam la asemenea vorbe.Cine a cerut pensie alimentara pentru mine?Adica e vina mea pana la urma ca el nu da pensie alimentara copiilor si ca ei nu au casa de la primarie? Adica sa imi fie rusine mie,nu lui?Sa imi fie rusine ca am fost de buna-credinta?Adica poate sa se prezinte si cu 5 femei? Sunt fara cuvinte,am doar lacrimi in ochi.Adica eu le-am rapit copiilor o viata mai buna,le-am rapit drepturile?Hope,imi pare rau ca trebuie sa simti asta,insa din mesajul asta se vede ca tu nu-ti cunosti absolut deloc drepturile.Nici pe ale tale,nici pe ale copiilor. Iar datoria ta este sa fii tare pentru copii,sa faci tot ce-ti sta in putinta(legal ma refer)sa lupti pentru drepturile lor.Repet,traiesti intr-un stat civilizat,ce nu-si arunca copii intr-o margine si nu se intereseaza de ei. Nici eu nu prea pricep cum de poti fi de atitia ani intr-o tara straina si sa nu stii...nimic,insa e cazul sa te trezesti,sa te scuturi(tu ,singura)si sa intreprinzi ceva. Oamenii care au scris la subiectul asta,si-au luat din timpul lor sa te indrume,sa-ti arate calea,chiar daca tie ti se par dure interventiile lor...au dreptate. Deci...fa ceva!!!! Editat Noiembrie 22, 2016 de andacos Citează
Hope3 Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 22, 2016 E ultima oara cand postez,nu accept jigniri si insinuari de genul ca eu il vreau pe el si bag copiii la inaintare.Tot ce am scris este adevarat,asa sa imi ajute Bunul Dumnezeu!Ca voi nu ma credeti,e treaba voastra.Avocata mi-a dat intalnire sambata pentru ca dimineata lucrez,iar dupa-masa dansa e ocupata.Dar asta nu trebuia sa mai scriu,pentru ca eu sunt o mare mincinoasa dupa parerea voastra,pe voi nu va intereseaza adevarul.O sa urmaresc topicul si voi cere off topic daca mai radeti de nenorocirea mea. andacos 1 Citează
emanouela Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Da plangi fix degeaba, crezi ca se rezolva ceva daca plangi si daca refuzi sa vezi esenta? nu...ramai fix la fel....Da, e vina ta ca el nu da pensie alimentara....de 4 ani, ca asa deduc eu din cele spuse de tine, pur si simplu nu ai facut nimic pe cale legala...sa iei fetele cu domiciliul la tine si el sa plateasca, ce crezi???? ca iti va zice el, da hai...du-te si fa ceva, forteaza-ma pe cale legala sa iti dau pensie...nu, niciodata nu iti va zice si daca vei face pasul asta oricum vei fi cea mai rea, avara, etc ...asteapta-te si la asemenea apelative. Ti-ai tot gasit scuze... Cu casa, ma depaseste.....sunt chestii strict valabile acolo, eu nu le stiu....da mintea mea zice ca, daca acea casa, daca a fost luata de el pt voi, ca familie cu 2 copii, daca e actionat pe cale legala, ramai tu cu fetele in acea casa...Le amesteci....vorbeam de rusinea pe care sustii tu ca ai simti-o daca el vine cu actuala partenera, fata de educatoare, etc, etc.....iar eu iti spun ca, altele sunt motivele pt care sa iti fie rusine....Da, nu e problema ta cu cate femei umbla el...absolut deloc....si aici ai pus punctul si arati inca o data ca tu nu esti dezlipita de el.....ar trebui sa te gandesti la asta, nu sa plangi....La aceasta ora, da...tu esti cea care stopezi drepturile copiilor tai....prin lipsa de actiune.Mai sunt...multe...si stiu ca ti-e greu pt ca ai stat atatia ani asa, deja la tine e un stil de viata.....un stil de viata nesanatos din pacate...si pt tine si pt copile...orice schimbare e grea, dar sta doar in mainile tale daca ea se produce ori ba.Iar iti asumi rol de victima, prin ultimul tau mesaj....nimeni nu te-a jighit cu absolut nimic si nimeni nu a ras,...doar ca avem alta opinie, alta viziune a vietii.....toate astea formate in urma unor experiente....ai deschis un topic, asteapta-te sa fie si alte opinii, nu sa iti plangem toate de mila sau sa intelegem.....iaca eu nu inteleg, nu ma duce mintea, ia-o cum vrei....nu inteleg cum stai tu ca o papusa cu 2 copii la mila lui, sa iti aduca alimente....pe bune?????? Trezeste-te ..... Editat Noiembrie 22, 2016 de emanouela mianda și Lea_des_bois 2 Citează
emanouela Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 Stii....pt mine e putin socant cum dilema ta e sa vina sau sa nu vina ea la serbare...dar situatia ta, in sine, nu reprezinta o dilema.... Citează
CorinaDani Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 hope, nu te mai baza pe fostul, trebuia sa te convingi pana acum ca e o persoana in care nu poti avea incredere, e violent, razbunator, mincinos, te terorizeaza psihic.daca tu nu iei initiativa sa faci ceva, el n-o sa-si miste nici macar un deget pentru ca tie si fetitelor sa va fie bine, sa beneficiati de drepturile voastre. considera ca esti singura pe lume, doar tu si fetitele, nu te mai baza pe nici-un ajutor sau responsabilitate din partea lui, caci nu va face altceva decat sa te ameninte, jigneasca, sicaneze. iti dai seama cum rad ei amandoi de tine, cand sunt acasa/impreuna, si cum se gandesc si pun la cale tot felul de amenintari si scenarii, sa te tina pe tine sub teroare si in tacere ? ce oameni de nimic sunt amandoi, daca stau in casa unde TU si fetitele aveti dreptul sa locuiti ? se pot numi oameni, parinti - astfel de creaturi ?!? si mai zici pe urma ca se poarta frumos cu fetitele...atata timp cat nu esti minut cu minut langa ele, nu ai de unde sa stii, iar la 5 ani un copil poate sa spuna orice, inclusiv ce este invatat sau obligat / amenintat sa spuna. nu am retinut daca ai scris pana acum, faci sau ai facut consiliere psihologica ?chiar te rog sa insisti in discutia cu avocata, sa-ti spuna cui trebuie sa te adresezi, caror autoritati locale, pentru a fi pusa in drepturile care vi se cuvin, tie si fetitelor. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.