Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

pai dana, nu tu ziceai pe pagina anterioara, ca mesajele dure sunt menite s-o trezeasca la realitate pe hope ? asta e realitatea, din pacate. cei doi n-ar fi putut face atatea "marsavii" daca nu colaborau si nu se puneau de acord. acum pare ca au schimbat nitel strategia, gen "bad cop, good cop", impresia mea este ca duduia se da bine pe langa hope doar pentru a incerca sa afle daca aceasta pune ceva la cale impotriva lor, pe cale legala. pentru ca cei doi se stiu cu musca pe caciula si realizeaza ca daca hope actioneaza si isi revendica drepturile, ei au doar de pierdut.

Eu nu pricep de ce o aduceti in discuție pe ea.

Ea nu joaca absolut niciun rol ,pentru ca nu are vreunul.Rolul important îl au Hope in primul Rind si apoi tatal copii lor 

Restul sunt detalii neintereesante in actuala conjuctura.

Postat

XIO nu te-ai confruntat cu situatia in care apare una "nevinovata" ,nu?da,el e principalul vinovat de tot,am specificat.dar...esti cam subiectiv in astfel de situatie.

de ce spuneti ca Hope n-ar exista?

Postat
El s-a ocupat de gasirea casei atunci cand a plecat definitiv din prima casa unde am stat toti patru.Fara sa stiu eu a cautat casa asta,eu eram acasa si ma ocupam non stop de copii,aveau abia un an.El nu plateste nici o chirid aici.
Postat

XIO nu te-ai confruntat cu situatia in care apare una "nevinovata" ,nu?da,el e principalul vinovat de tot,am specificat.dar...esti cam subiectiv in astfel de situatie.

de ce spuneti ca Hope n-ar exista?

si de unde sunt eu subiectiv? sau de unde stii ca nu m/am confruntat cu situatia asta? :)))

Postat (editat)

Bun, si tot fara stirea ta te-a mutat?

Ce cauti tu in casa aia din moment ce spui ca el a fost cel care  s-a mutat din casa in care locuiati impreuna?

Spui ca ai o proprietate in Romania. Vinde-o, ca si asa niciodata n-ai sa poti pleca sa locuiesti cu fetele acolo.

Cu banii luati cauta-ti o chirie decenta (platesti pentru cateva luni in avans) intr-un oras mare, in care ai avea posibilitatea sa te angajezi cu acte in regula.

Cu acte de domiciliu si contract de munca altfel sta treba.

Tu cati ani ai? Ce ai mai lucrat inainte? Exista posibilitatea sa te angajezi pe undeva?

Editat de mianda
Postat
El a plecat din casa si ne-a lasat singure cu doua luni inainte de a fi scosi din casa cu executare silita,aici se numeste "sfratto".Casa fiind inchiriata pe numele lui la inceput cand eram doar noi doi,nemaiplatind chiria(eu nu lucram,eram acasa cu copiii),proprietarul casei l-a dat in judecata,cu tot cu citatie recomandata de la tribunal.Asta se intampla cu 6 luni inainte sa iesim din casa cu executare.Am avut si o amanare obtinuta de la uficialul judiciar pentru ca erau copii la mijloc.Deci,avut timp 2 luni sa caute o casa pt.noi trei.A facut totul pe ascuns,era de dimineata pana seara iesit din casa,iar eu acasa ma chinuiam cu 2 copii mici,fara nici un ajutor.In ziua executarii ne-a adus direct aici,iar el cu aceasta executare silita a obtinut apartamentul de la primarie.Fiind 2 copii mici la mijloc,a obtinut casa urgent,adica dupa un an,aici sunt liste de asteptare lungi,astepti si ani de zile.
Postat

Pai, daca el sta in casa copiilor, acolo unde tu ai mutatie, eu mi-as face frumusel bagajele si m-as prezenta cu tot cu copii la usa lui. Daca nu ma primeste in casa chem politia si spun ca nu pot intra in casa mea si ca am fost data afara cu tot cu copii. 

El n-are decat sa se mute in casa pe care si-a inchiriat-o, adica aia in care locuiesti tu acum.

Postat

Am o garsoniera in Bucuresti,mai mult de 20.000€ nu cred ca pot sa obtin.Chiar m-am gandit la asta si sa cumpar pe asta scoasa la licitatie unde suntem acum,caci atat costa acum dupa a patra licitatie.Mi s-a spus ca nimeni nu poate sa imi garanteze ca o voi putea cumpara chiar eu,nu am nici o garantie.

Am trecut de 40 de ani,in tara am lucrat diverse,de la necalificata si pana la birou.

Aici am depus CV la 3-4 agentii,dar nimeni nu m-a sunat.Mi se cere carnet de conducere,experienta in domenii in care nu am mai lucrat.Cand mai aud ca am si 2 copii mici de care ma ocup numai eu,fac niste mutre...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...