Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dilema.V-ati confruntat cu asa ceva?

Recommended Posts

Buna,noi trei suntem bine,sunt destul de ocupata in timpul saptamanii si am intrat de pe telefon sa vad ce s-a  mai scris,dar nu am reusit sa si raspund.

Azi a venit sa le ia la el si am aflat de la ea ca a fost in sfarsit avizat de avocata mea.

Asa ca amandoi f.distanti,el nici nu asculta ce trebuia sa ii spun,ea la telefon sunand-o ca sa ii spun cum sa procedeze cu schimburile fetelor.

Ea m-a pus la punct cu stirile,ca le-am facut o surpriza f.frumoasa,ca am facut pe ascuns,ca daca vreau casa o s-o gasesc goala,ca fetele pot sa stea bine mersi mereu acolo in casa la ei,adica eu sunt in plus,cum s-ar spune,ca el poate sa le ia numele fetelor de familie daca vrea,ca si-a gasit si ea serviciu,asa ca nu le poate tine in alte zile,ca daca o sa ajung in tribunal sa nu ma astept ca ea sa fie de partea mea,ca el o sa inchida firma acum in decembrie,etc.

I-am explicat ca tot ceea ce fac,fac pentru dreptul copiilor,nu al meu personal,ca nu mai suport sa las mereu de la mine si sa fiu mereu calcata in picioare,nerespectata,bataia lor de joc.

M-a facut sa ma simt rau,de parca as fi eu cea rea,cea vinovata.

Maine am intalnirea cu asociatia si duc si la avocata tot ceea ce am scris.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Hope, asa cum au zis Ioana si Velvet, tu mergi inainte si nu te lasa intimidata. Nu faci nimic rau, pur si simplu ceri drepturile copiilor tai. Atat.

Oricum:

1) numele fetelor nu are tatal cum sa le ia inapoi. Asta ti-au explicat si mai inainte fetele, ti-a explicat si avocata, vorbeste prostii femeia aceea.  Singura posibilitate sa isi piarda fetele numele ar fi daca tatal ar deschide actiune judecatoreasca cum ca nu e el tatal lor - pe banii lui platind si cheltuielile judecatoresti, si testele de ADN, care vor atesta clar ca el e tatal  - deci ma indoiesc ca s-ar baga la asa ceva, el stie prea bine adevarul. Pur si simplu vor sa te intimideze.

2) gasesti casa goala daca sunt ei siliti sa plece de acolo? si ce daca? iti cumperi tu altele, asta sa fie problema. Nu ai nevoie de oalele si mobila lor.

3) sa iti ia copiii ai aflat si tu ca nu au cum, atata timp cat nu te droghezi, nu esti alcoolica sau ceva de genul asta. Ai si tu niste drepturi, deci fii linistita

4) asta ca inchid firma, fac si dreg... nu merg chiar asa lucrurile Atata timp cat au niste venituri, instanta il va sili sa plateasca pentru cresterea copiilor lui. Inclusiv daca va sta pe ajutor social, o parte din acesta va trebui platit pentru cresterea fetelor. Oricum el pana acum a cumparat... mancare, nu s-a inghesuit cu sume mari de bani. Si programul de vizite tot curtea il va stabili. 

Deci mergi tu inainte, ai grija de tine si de copii, si nu te lasa intimidata [flo2] [flo2] [flo2] .

Editat de

va multumesc pentru incurajari.

Intre timp vad ca s-a mai calmat ea,adica mi-a zis ca i-a trecut supararea si ma intreaba periofic de copii.

Le va face tortul de ziua lor,i-am invitat deja la serbare,eu f.hotarata merg inainte,stiu ca e falsa cu mine,dar nu mai merge ca inainte.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
  • Adaugă...