ancadragoman Publicat Noiembrie 22, 2016 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 22, 2016 Pe vremea mea, maica [:-)))] , Iosup si Herghelegiu erau cei mai cautati ecografisti.Acum m-am programat la Iosup si am ramas uimita cat de liber este ...am nevoie de pareri si de alte recomandari . Multam [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2016 dar de ce, crezi ca uitat cum se face o morfologie? :) nu cred ca "moda" e cea care ar trebui sa primeze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 22, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2016 Anca esti insarcinata? Felicitari!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2016 Nu este vorba de moda, numai ca nu imi explicam de ce atunci ma programam cu 2 luni inainte si acum gasesc la cateva zile :))Da, o sa avem un bebelus ...multumesc Mirela!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2016 Pe vremea mea, maica [:-)))] , Iosup si Herghelegiu erau cei mai cautati ecografisti.Acum m-am programat la Iosup si am ramas uimita cat de liber este ...am nevoie de pareri si de alte recomandari . Multam [flo2] Si eu la Iosup am fost la morfologii... si intr-adevar era cam aglomerat, trebuia sa te programezi din timp. Cel putin asa era in anii 2007-2008 cand am trecut eu prin cele 2 sarcini.Stiu si de Herghelegiu ca era aglomerat, mai era si inca cineva, Adrian Pop, la fel de cautat.Probbail au mai aparut ecografisti buni intre timp, si s-au mai impartit pacientii.... Sarcina usoara! [flo2] Primul copil, fetita, nu este nascuta in 2007? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2016 Ba da, Maria este nascuta in 2007.Multumesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2016 ia te uita, ce de mamici cu copii nascuti in 2007. si a mea tot atunci e nascuta :-).tot la iosup am mers si eu la ecografiile din sarcina. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.