Administrators redactor Publicat Noiembrie 24, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 24, 2016 Nu stiu daca ati auzit aceasta stire [batcap] : un ziar englez spune ca ouale Kinder din ouale de ciocolata sunt asamblate de niste copii chinuiti si exploatati din Romania. In conditii - (cum alfel?) mizere ... Nu as fi dat crezare a acestei stiri mizerabile - insa ce m-a durut este ca stirea e shared pe Facebook de unele persoane pe care le cunosc. Persoane de alta nationalitate decat romana - dau share la aceasta stire ... aici despre aceasta stire Evident, nu pot sa imi imaginez ca aceste lucruri se intampla cu aceste oua. Dar ma intreb - de ce aceste stiri infame mereu? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 de pe un tabloid ca Sun, stirea a ajuns pe Daily Mail si acum vad ca e si pe ABC , in ziarele din Golf pe cel mai citit site de stiri al tinerilor Reditla scotieni nice news about ROMANIA ... [batcap] [alcool] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 aici copiii exploatati cu poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 Deci d-na Jurj neaga acuzatiile, dar britanicii baga mare in continuare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 e pe acelasi tipar cu stirea aceea fabricata tot de jurnalisti englezi, cu traficantii de arme din romania...inscenari si minciuni... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 "When you see the way we live here you must understand why it it is our dream to come to the UK.” Ah, ce frumos suna asta in urechile Brexitilor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Factory boss Marcel Bront said: “We are not giving toy parts to anyone outside the factory. Those toys must be from somewhere else.”Adontradenet received a £200,000 EU grant to boost fledgling manufacturing businesses in Romania last year.Owner Adi Nemes said last night: “The toys were not from my factory. Other factories in the area must be the source.” Tipic, ai putea zice. Dar sa citim si comentariile de aici: https://www.thesun.co.uk/news/2234193/kinder-egg-slaves-aged-just-six-are-being-paid-22p-an-hour-for-13-hour-shifts-making-the-toys-hidden-inside-chocolate-treats/ Editat de Noiembrie 24, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 eu refuz sa cred ca acele capsule cu jucarii sunt asamblate in conditii mizere, pe cuvertura, cu mainile goale. capsulele ajung in interiorul oului de ciocolata, deci musai trebuie manevrate in conditii de igiena, nu asa, de oricine si oricum.dealtfel, cei de la ferrero au dat o dezmintire prin care spun ca jucariile sunt introduse in capsule, in conditii controlate de mediu, nu se dau persoanelor fizice pentru a fi montate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 eu cred ca e altceva la mijloc. sunt si alte marci de oua de ciocolata cu surprize inauntru, unele au ciocolata execrabila la gust, marcile sunt no-name.poate e vorba despre capsulele cu jucarii pentru alte marci de oua cu surprize, care imita ouale kinder. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 Da, a ajuns si in Germania stirea, e in mai multe ziare. Unul dintre ele, cu poza http://www.bild.de/news/inland/ferrero/kinder-arbeit-bei-kinder-ueberraschung-48903416.bild.html Mai scrie ca Ferrero confirma colaborarea cu firmele romanesti Prolegis si Romexa SA, dar spune c-a aflat abia acum. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.