Administrators redactor Publicat Noiembrie 24, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 24, 2016 Cand am citit pe un ziar ca intotdeana iti vei aminti prima bicicleta ... am cauta rapid in memoria dulce a copilariei aceasta amintire. Si am gasit-o. Da, prima mea bicicleta a fost un Pegas Camping, albastru sidefiu. Eram foarte mandra pentru ca mi se parea o culoare speciala ... Eram asa de fericita pe bicicleta mea. Ata de mult o iubeam. Imi oferea libertate. voi va amintiti prima bicicleta? Cum era si de ce va bucurati de ea? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 Google mi-a gasit o bicicleta care era exact ca a mea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 N-am avut bicicleta in copilarie, in schimb am avut trotineta si patine. Am uitat cum arata trotineta, dar stiu ca primele mele patine erau albe. Am invatat sa merg cu bicicleta la 25 de ani, asa ca e usor sa mi-o amintesc. Una albastra. Intre timp am alta, mai "profi", rosie [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Si eu am avut tot asa, Pegas, ca in imaginea de mai sus, dar a mea bicicleta era rosie; insa as fi vrut alt model :-) Google are fix ce imi doream eu: Editat de Noiembrie 24, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Noiembrie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2016 Eu am avut o bicicleta ruseasca, nu mai tin minte cum se numea, echivalentul Pagasului, culoare verde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2016 Si eu am avut tot asa, Pegas, ca in imaginea de mai sus, dar a mea bicicleta era rosie; insa as fi vrut alt model :-) Google are fix ce imi doream eu:Eu asa ama vut,de fapt noi...ca o folosea si frate meu.Am primit-o destul de tirziu,eram de vreo 10 ani ,parca. Oricum eu stiu ca biciletele ca-n poza Mirelei erau pentru baieti,iar asta era pentru fete!Nu ca pentru noi copiii,ar fi avut vreo importanta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2016 Si eu am avut ca a Mirelei, da rosie! Am iubit bicicleta aia, mi-a cumparat-o tataie in clasa a 2-a! Pana in liceu am tinut-o! Cred ca am si poza cu ea! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.