Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Intotdeauna iti vei aminti prima bicicleta ...

Recommended Posts

• Administrators

Cand am citit pe un ziar ca intotdeana iti vei aminti prima bicicleta ... am cauta rapid in memoria dulce a copilariei aceasta amintire. Si am gasit-o. Da, prima mea bicicleta a fost un Pegas Camping, albastru sidefiu. Eram foarte mandra pentru ca mi se parea o culoare speciala ...

Eram asa de fericita pe bicicleta mea. Ata de mult o iubeam. Imi oferea libertate.

voi va amintiti prima bicicleta? Cum era si de ce va bucurati de ea?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

N-am avut bicicleta in copilarie, in schimb am avut trotineta si patine. Am uitat cum arata trotineta, dar stiu ca primele mele patine erau albe. Am invatat sa merg cu bicicleta la 25 de ani, asa ca e usor sa mi-o amintesc. Una albastra. Intre timp am alta, mai "profi", rosie  [:-)))]

Si eu am avut tot asa, Pegas, ca in imaginea de mai sus, dar a mea bicicleta era rosie; insa as fi vrut alt model :-)

Google are fix ce imi doream eu:

Eu asa ama vut,de fapt noi...ca o folosea si frate meu.Am primit-o destul de tirziu,eram de vreo 10 ani ,parca.

Oricum eu stiu ca biciletele ca-n poza Mirelei erau pentru baieti,iar asta era pentru fete!Nu ca pentru noi copiii,ar fi avut vreo importanta.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...