Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de August 2017 (Pepenasi de August 2017)

Recommended Posts

• Administrators

Bine ati venit pe pagina: Pepenasi de 2017, locul de intalnire al mamicilor care asteapta sa nasca in August 2017!

De ce sa intri in acest grup? Pentru ca ai sansa sa discuti cu gravidute care au experiente similare. Ai luat prea multe Kg in sarcina?  Ai gasit un magazin cu haine de gravide? Doresti sa incepi sa amenajezi camera copilului? Nu sti ce sa cumperi si de unde? La ce maternitate nasti? Cu ce medic? Vrei sa ne arati cat de mult ti-a crescut burtica sau poze de la ECO? Ai alte intrebari? Inscrie-te chiar acum in grup!

http://www.desprecopii.com/Images/pepenasi-2017-com.jpg

Zodiac corespunzator:   Leu 23 Iulie-22 August sau Fecioara 23 August-22 Septembrie

http://www.desprecopii.com/Images/Upload/leu11.jpghttp://www.desprecopii.com/Images/Upload/fecioara1.jpg

Link-uri rapide:

GRUP mamici comunitate Lista DPN | Rugaciuni | Cum se citeste o ecografie | Albume | Grup FB http://www.desprecopii.com/Images/iconita-FB.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna, mamici :)

Am aflat de cateva zile ca sunt insarcinata si de atunci numar zilele pana la programarea la doctor, pe 3 decembrie... Am facut testele acelea de sarcina ultra senzitive, si acum mi se pare tare lunga asteptarea. Sper sa fie totul bine.

Am DPN pe 1 august. Sunt deja mamica unei fetite de 10 luni si a unei "fetite mai mari" de 13 ani... Sa vedem daca largesc clubul fetelor sau va trebui sa invat cum e cu un baietel. :)))

Ioana

Mersi frumos!

Duminica seara am aflat, luni dimineața am fost, deocamdată e totul ok, s-a format sacul iar micul se schițează aproximativ 2mm! :) a zis multă răbdare și sa vedem in primele trei luni ce se întâmpla 

Plec din țara și repet după 12.

Îmi pare rău pentru răceala sper ca ai grija de tine. In rest ești OK?

multa bafta Sâmbătă 

Am fost azi la dr... :) Am vazut si embrionul, si inimioara... Foarte scurt a prins si bataile inimii, dar mergem peste doua saptamani sa le auzim frumos si taaareee. :) Avem prima poza a lui bebe mic, mic, de doar 2 mm. :)

Mi-a dat ceva sipentru greturi...

Tu cum mai esti, Ruxandra ?

Vad ca inca nu ni s-au alaturat alte mamici. Sper sa fim mai multe.

Astea sunt vesti bune! Ma bucur pentru voi :)

sa înțeleg ca ai grețuri?

eu momentan in concediu in Spania ( ma bucur de vreme mai calda). In rest sunt foarte obosita, cum ma sui in mașina cum adorm și ma mai înjunghie ca niște dureri menstruale. In rest, nimic.

sigur mai vin și alte mămici, dar încă nu știu ele!

Profita din plin de concediu si odihneste-te ! :)Eu sunt legata de vacantele scolare,  dar mai e un pic pana la vacanta de Craciun.

Si eu sunt ingrozitor de obosita si asa am fost si la sarcinile precedente. Macar mi-a mai trecut starea de greata.

Sambata de  dimineata trebuie sa ma duc sa fac primul set de analize, iar pe 17 decembrie, urmatoarea eco. :)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...