Kytana Publicat Decembrie 3, 2016 Raport Distribuie Publicat Decembrie 3, 2016 Buna tuturor mamicilor! Rog pe cine a nascut de curand la Regina Maria sa ne povesteasca despre experienta avuta, cum i s-a parut nasterea, cat au platit, cat au stat in spital si daca ar mai naste acolo. [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kytana Postat Decembrie 10, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2016 Chiar nu a nascut nimeni in cadrul acestui spital? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Decembrie 10, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2016 Daca ai timp si nu-ti raspunde nimeni intre timp poti citi si aici si in capitolul anterior despre nasteri la privat.Cred ca e mentionat si Regina Maria,dar nu retin daca este detaliat despre preturi,conditii,etc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela081082 Postat Decembrie 11, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 Eu o sa nasc la Regina Maria luna aceasta...după o sa-ți dau toate informațiile solicitate... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kytana Postat Decembrie 12, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 Multumesc Mihaela, vei naste natural? Nastere usoara si bebe sanatos si papacios! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kytana Postat Decembrie 12, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 Multumesc Dea, voi citi desigur! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela081082 Postat Decembrie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 Natural ne dorim...daca creste Bebelina prea mare a zis dr ca ne opereaza sa nu ne chinuim nici eu si nici ea... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kytana Postat Decembrie 12, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 Pot sa te intreb la ce dr esti? Sunt in cautare de doctor. Ah, banuiesc de fapt, ca tu nu vei naste in Bucuresti, acum am vazut ca esti din Tg Jiu. Nastere usoara, oricum ar fi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela081082 Postat Decembrie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 La Bucuresti nasc....deja am o sapt de când m-am mutat aici in caz ca vine bebe...la dr Rahimian sunt eu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kytana Postat Decembrie 12, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 Spitalul este cel din Baneasa? Am emotii pentru tine. eu am deja o cezariana (Ro), urmata de o nastere naturala (Germania) si vreau sa nasc tot natural acum. Caut un dr care sa sustina acest lucru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.