Administrators redactor Publicat Decembrie 6, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2016 Iata si cum e Miss Romania 2016. Nu de alta insa merita sa mai stim cum se schimba tipologie frumusetii in Romania. Din punctul meu de vedere- mi se pare o papusica plastic - dar insist ca e o opinie personala. Cam mult ne-natural pentru o fata asa de tanara. Cred ca Romania are fete muuuult mai faine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 Nici mie nu-mi place, se vad de la o posta imbunatatirile chirurgiei plastice. Si rochia vine total aiurea in zona sanilor, partea inferioara a cupelor este la cm buni mai jos decat baza sanilor... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 eu stiam ca la Miss nu au voie sa participe fetele care au operatii estetice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 eu stiam ca la Miss nu au voie sa participe fetele care au operatii estetice. Cica s-au schimbat regulile. [:-)))]Domnisoara in cauza a declarat ca ea are o singura operatie estetica, cea de marire de sani.Am vazut mai multe poze cu ea pe net. E prea masculina cu tot cu sanii ei de plastic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 mie mi se pare ca are mai multe operatii...nas, buze :))))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 Mie mi se pare fioroasa, zau! Imi pare croitoricita bine de tot, un fel de alien. Altfel da, reprezinta gusturile si moda epocii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 mie mi se pare ca are mai multe operatii...nas, buze :)))))Si macar de-ar fi frumoasa! [batcap] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Decembrie 6, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 Miss plastic - La cate fete superbe sunt în România .... văd ca a ajuns și concursul ăsta 'la caini'... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 Bine, bine, si celelalte cum aratau ? Nu se fac si poze mai naturale fara 3 kg de chinoroz pe fata ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Decembrie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2016 Nici mie nu-mi place, se vad de la o posta imbunatatirile chirurgiei plastice. Si rochia vine total aiurea in zona sanilor, partea inferioara a cupelor este la cm buni mai jos decat baza sanilor... Da, pare ca rochia e de pe vremea cind avea titele lasate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.