Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Educatie, parenting si principiile unei fete care isi vinde serviciile sexuale

Recommended Posts

• Administrators

A creste o fata nu e usor. Fetele sunt sensibile, se razvratesc mai usor, sunt impresionabile, sunt mai ambitioase, sunt mai romantice, sunt mai apropiate de parinti. Si au o personalitate ferma.

Asa e sau nu?

Insa, desi ceea ce voi scrie in continuare pare un subiect lipstit de interes - e loc de reflexie/

Aduc in discutie o stire care a fost indelung comentata in presa engleza

Este vorba despre o tanara -de 18 ani care a aparut la televiziunea engleza - spunand ca isi vinde virginitatea pentru 850.000 lire sterline. Adica un milion de euro. 

Ca vai si pe dincolo ea vrea sa isi ajute parintii care sunt fara casa... bla bla

In scurt timp am aflat ca tanara este romanca. Pam Pam. Si ca ... stupoare, cand au flat parintii - au fost foarte rusinati si ca nu e vorba ca ei sa aiba probleme financiare.

Acum intre timp se pare ca s-a si gasit unul care sa plateasca suma pentru evenimentul de dezvirginare.

Una peste alta ... revenim la educatie si la valori morale.

In opinia mea ce face aceasta fata este pur si simplu dezgustator. Insa ma intreb ce simte un parinte cand vede ca fata lui a ajuns sa isi vanda serviciile sexuale pentru bani. Este acesta un semnal clar ca ai ramas corijent in meseria ta de parinte ?

E oare greseala parintilor sau nu?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Poate la fel de bine sa nu fie o greseala a parintilor, dupa cum poate sa fie. Internetul asta e o nebunie, eu, ca adult, raman socata de ce citesc, uneori, ca se intampla in lumea asta.

Presa britanica, pai lol.

1. http://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/woman-selling-virginity-online-fund-8930726

2. http://www.independent.co.uk/news/people/woman-auctions-virginity-to-highest-bidder-to-repair-family-home-destroyed-by-fire-nevada-katherine-a7377811.html

Probabil ca socanta a fost suma ceruta, nu gestul facut.

Părinții ei simt probabil ce au simțit toate milioanele de părinți care au ajuns în situația asta. Ca eu sunt absolut sigură că s-a mai întâmplat. Dacă nu mă înșel, la unele popoare era chiar un negoț cu asta, știut de toată lumea. Părinții vindeau fetele virgine, tocmai în scopul dezvirginarii ca "serviciu", plătit. o mândrie să ai fată virgina. Cel mai dezgustător este promovarea unei atare practici prin media, un fel de încurajare. :(

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...