Administrators redactor Publicat Decembrie 11, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2016 Hmmmm....nu cred ca PSDul poate fi invins. Vad pe FB ca multe persoana tinere care ar putea sa fie la vot pun poze de pe Valea Prahovei sau Delta.Sunt dezamagita. Poate ca asta se intampla doar in mica mea lume dar asta nu imi da un sentiment optimist. [zirea] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Decembrie 11, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Decembrie 11, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 REZULTATE EXIT-POLL IRES - ora 21:00 (date culese până la ora 20:00)PSD - 45,8 la sutăPNL - 20,8 la sutăUSR - 9,2 la sutăUDMR - 6,7 la sutăALDE - 6,3 la sutăPMP - 4,7 la sutăPRU - 2,5 la sută [alcool] [alcool] [alcool] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Decembrie 11, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 Sunt socata Dar Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Decembrie 11, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 Atât de mica prezenta la vot Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat Decembrie 11, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 eu sper sa-i socheze pe cei pe care ar trebui sa-i socheze - desi, dupa evolutia din ultimii ani, nu par a mai avea o sansa de a se trezi la realitate. e din ce in ce mai greu sa votezi raul cel mai mic, cand raul asta mic si amarat e pe deasupra si incoerent, si nu reusesti sa iti dai seama la ce te-ai putea astepta de la el in cazul in care, printr-o minune, ar fi pus in situatia de a face ceva. dar deocamdata nu e, asa ca o vor mai duce-o inca 4 ani intr-un dolce far niente. bazandu-se doar pe ideea ca le cresc sansele pentru alegerile viitoare daca "nu se erodeaza la guvernare". le-or creste, dar nu pot rasturna situatia fara ca ei sa ridice un deget, asa cum pare-se ca se asteapta, sau mai rau, anuland orice mica crestere in momentul in care deschid gura... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Decembrie 11, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 Nu ma surprinde rezultatul. Ma surprinde prezenta la vot. Rusine, rusine! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Decembrie 11, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2016 Noapte buna ,Romania! Somn usor . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Decembrie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 Parerea mea e alta. Romanii, exasperati de lipsa unor personaje politice care sa le reprezinte cu adevarat interesele, au refuzat sa-si schimbe rutina zilnica pt a vota ceva in care nu cred. Dar, asta-i linistea dinaintea furtunii. Fereasca sfantul ca viitorii alesi sa calce stramb in mod flagrant. Vine o generatie mult mai constienta si informata; sa ne amintim de tinerii care au iesit in strada si-au cerut demisia lui ponta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2016 eu cred ca, in lipsa unei alternative viabile, pur si simplu se voteaza din inertie. iar cum de USR n-a prea auzit nimeni dincolo de orasele mari... tot aceiasi au iesit.când PNL_ul este o caricatura sinistra a ceeace a fost si se afunda zi de zi mai rau.... cine era sa castige? PMP? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.