andaghe Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Mă gândeam că poate folosește și celor pasionate de îngrijirea pielii si părului. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Nope, nu are cum sa fie mai bun decât produsele naturale. Mai ușor de folosit poate... Daca prin bun vrei sa spui eficient, sigur ca pot fi mai bune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Daca prin bun vrei sa spui eficient, sigur ca pot fi mai bune. Eficient la ce? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Prin bun vreau sa spun bun ca efect asupra pielii pe termen lung.Oricine crede că ceva chimic este mai eficient pentru sănătatea lui față de un produs natural (mă refer la piele, nu la tratamente), este foarte îndreptățit să folosească ce dorește.Produsele mele naturale folosite pe piele mi-au asigurat un look mult mai bun fata de prietenele mele de aceeași vârstă. Remarcat chiar de ele, eu nu bag de seama fiindcă nu am probleme (riduri) cu pielea și nu mă interesează . Dar am pus pe seama faptului că am folosit chestii cat mai naturale.Dar am fost invatata de mica să aleg produsele in funcție de ingrediente, și să acord importantă și măștilor, și cremelor, inclusiv produselor de machiat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Decembrie 17, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2017 Eficient la ce?La ceea ce promite sa faca Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Decembrie 17, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2017 Produsele mele naturale folosite pe piele mi-au asigurat un look mult mai bun fata de prietenele mele de aceeași vârstă. Daca este adevarat, cred ca genetica ori statul mai putin la soare te-au ajutat mult mai mult decat un produs natural. Nu prea stiu niciunul care sa actioneze precum retinolul, de exemplu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Decembrie 17, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2017 Retinol adică vitamina A care se găsește în mod natural in produse ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Decembrie 17, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2017 Da, dar nu Vorbim de concentratii si formule diferite, cu rezultate diferite. Oricum, fiecare este liber sa foloseasca ce considera si in plus nici nu e vorba de o problema vitala. Daca gresim, avem un rid in plus sau un minus, treaba insignifianta pana la urma.Si tot cred ca aplicatul de SPF sau feritul de soare are un efect mult mai vizibil decat orice crema. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Decembrie 17, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2017 A, da, soarele e clar dăunător pielii, dar la fel sunt și parfumurile din cosmetice, conservanții chimici, coloranții chimici. Dacă se pot evita, de ce nu? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Ianuarie 1, 2018 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2018 Anda, tine de tipul tenului tau. Sunt femei care se machiaza ilnic, cu tot felul de produse, si au tenul mai frumos decat altele care folosesc doar produse naturale. Cele naturale sunt mai greu de aplicat din punctul meu de vedere, ce am incercat pana acum. Am nevoie de cosmetice dar le iau pe cele care nu sunt testate pe animale si care merg pe ingrediente naturale chiar daca nu sunt 100%, ca cele home made. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.