Administrators redactor Publicat Decembrie 18, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 18, 2016 Stiluri de parenting: pro si contra unor tipologii de educatie a copilului Stilul de parenting - sau felul anume in care te raportezi la educatia copilului tau are un mare impact asupra vietii sale de adult. Ce fel de parinte esti? Esti un parinte relaxat? Esti un parinte care survoleaza ca un elicopter asupra copilului tau pentru a-l proteja? Esti un parinte tigru care isi impinge copilul catre noi orizonturi? Sau esti ca un plug care da zapada care ii netezeste mereu drumul? Sau practici parentingul atasat? Citeste mai jos despre aceste tipologii de parenting, cu pro si contra si apoi horataste ce fel de parente vrei sa fii tu pentru copilul tau citeste mai departe aici. http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/stiluri-de-parenting-12182016.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinaaap Postat Mai 15, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2017 Eu cred ca sunt genul de parinte destul de cool. Bine, fetita mea mai are mult pana sa inceapa cu pretentiile adolescentine. Mai vedem :D Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 30, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2020 ah... expertii intre noi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Postat Ianuarie 30, 2020 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2020 Stilul meu este: incerc sa pastrez echilibrul si invat din greseli. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eela Postat Iulie 29, 2020 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2020 Cel mai bun răspuns îl afli pe parcursul anilor... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iulie 30, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2020 intr-adevar - sunt de acord cu Aela,Am ajuns la concluzia ca un copil are nevoie de parinti capabili sa exprime toate stilurile de parenting posibile. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 3, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2021 am ajuns intamplator la un articol despre parenting si iata ce spune Jeff Bezos despre cum trebuie crescuti copiii. Mi se pare bine spus si inspitational Take pride in your choices, not your gifts. ... This is something that's super-important for young people to understand, and for parents to preach to young people. It's really easy for a talented young person to take pride in their gifts: "I'm really athletic," or "I'm really smart," or "I'm really good at math."That's fine. You should celebrate your gifts. You should be happy. But you can't be proud of them ... What you can be proud of is your choices.How did you decide to use your gifts? Did you study hard? Did you work hard? Did you practice? The people who excel combine gifts and hard work, and the hard work part is a choice. You get to decide that. And that is something that when you're looking back on your life, you will be very proud of. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariafilibiu Postat August 25, 2021 Raport Distribuie Postat August 25, 2021 Important e sa fim rabdatori si sa ascultam nevoile copilului Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonurideapelgratuite Postat August 29, 2022 Raport Distribuie Postat August 29, 2022 Important cred că este încă răbdarea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.