Administrators redactor Publicat Decembrie 20, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2016 dragilor, haideti sa ne bucuram de frumusetea bradului de Craciun. Al Craciunului din 2016 - acest an care se apropie de final ... Ca in fiecare an, bradul de Craciun este un simbol drag pentru noi, crestinii. Si in fiecare an, bradul pe care il facem in casa - e o metafora in sine. CU globurile, cu luminitele, cu ingerasii ... Cine a facut bradul? Haideti sa ne bucuram de imaginile brazilor nostri. Si detaliile care va incanta. Eu voi face bradul abia peste 2 zile... atunci ajung acasa. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana Postat Decembrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2016 Eu l-am facut. E un bradut luat din piata, fara pedigree , dar frumos foc. Si miroase dumnezeieste. I-am inchis caloriferul, sa nu sufere de cald. Mi-e drag de nu mai pot! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Decembrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2016 De mult imi doream asa un glob. Anul asta, in sfarsit, l-am gasit. Maine terminam de impodobit bradul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Decembrie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2016 Am facut si noi bradul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Decembrie 21, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Asta e al nostru de acasa. O sa mai facem unul la buni. Editat de Decembrie 21, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Decembrie 21, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2016 Noi am gasit ornamentul potrivit anul asta Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Decembrie 21, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2016 Laura [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Decembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2016 Noi am facut bradul acum 2 saptamani...este bradul altfel, un amestec de culori si forme (de obicei il fac doar cu o culoare sau 2)...plec cu fiica-mea pe 24 in tara (le fac surpriza alor mei, ei stiu ca vine doar copila...nici ea nu stie de planul meu, va afla doar la aeroport [ph34r] ), asa ca am vrut sa ma bucur de brad si acasa...bradul nu a lipsit niciodata de la noi de Craciun, asta de cand m-am nascut avem o ferma langa noi, care are si pepiniera, asa ca iau brazii direct de la ei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Decembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2016 Primul este bradutul de la birou (decorat de me, only me, ca restul nu se baga), al doilea - cel de acasa, la care m-a ajutat si junioara. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2016 Bradut de andacos!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.