Administrators redactor Postat Decembrie 22, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2016 ce frumosi sunt bravii vostri. Nu stiu daca reusesc sa facem asta seara bradul- -pentru ca am ajuns asta noapte pe la 4 acasa - dar maine seara sigur il facem si pun si eu poze cu bradutul meu. Abia astept sa simt mirosul de cetina ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Decembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2016 Si al nostru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Decembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Anul asta am mers mono. Editat de Decembrie 22, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Decembrie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2016 Oare de ce poza aia e pe orizontala? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lea_des_bois Postat Decembrie 23, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2016 noi am facut 2 anul acesta, unul la parter si unul la etaj(cumparati amandoi de la scoala baiatului mare, ca avans pt saptamana de ski :-)) ) Sarbatori Fericite ! [pegeam] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Decembrie 23, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2016 Am facut si noi bradul asta seara. Va urez un Craciun fericit. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ni-na Postat Decembrie 23, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2016 Am făcut și noi bradul!Undeva se vede o steluța cadou de la cineva de pe forum .Ce dor îmi este de Secret -ul Santa organizat aici.Era cu adevărat o surpriza,.La munca,că un făcut,băieții au primit sticle cu ceva iar colegele cutii de bomboane.Recunosc,nici eu nu am avut mai multă fantezie,ce puteam da unui bărbat...o cana tematica și un vin. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Decembrie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 24, 2016 (editat) Eu am pozat bradul de la scoala. Decoratiunile sunt facute de copii.Am facut si acasa bineinteles dar nu l am pozat inca. Editat de Decembrie 24, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Decembrie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Decembrie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2016 Operatiunea "bradul 2016". Sampania a bubuit azi dimineata sub brad din prea mult entuziasm al unei labute de catel astfel incat globurile rosii au devenit multiculturale prin acceptarea de cioburi verzi din sticla care verzi fiind s-au ascuns cu dibacie printre crengile de brad. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.