Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

2016 - momente si sentimente

Recommended Posts

• Administrators

dragilor va invit sa calatorim in galaxia momentelor 2016.

Am vazut azi cum copilul meu si-a facut un fel de  bestmoments2016 - video si m-am gandit ca e frumos ca tinerii au timp sa se uite in spate-  la ceea ce a insemnat anul pentru ei. 

Apoi m-am gandit ca iar suntem la final de an - anii trec asa de repede - azi e ianuarie, maine e iulie si poimanine e Craciunul. E o cursa ... a timpului.

Si cred ca momentele care au marcat anul 2016 merita re-gandite pentru ca fac parte din viata noastra. Viata noastra atat de grabita, ce curge de la luna la luna, de la duminica la duminica.

Anul curge oricum cu momente si sentimente... depinde doar de noi sa le oprim pentru inca o clipa in imaginile de sug pleopele noastre,,,,

ce v-a ramas in minte? Ce inseamna 2016 pentru voi? Nu ocoliti aceasta intrebare de oprire a timpului...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Aaa... Hmm .... Pentru mine 2016 e cu totul. Mi-a rămas fiecare secundă înăuntru, că toți anii până acum, cum sa explic, fiecare zi mi-a rămas în suflet, în minte, în oase, și la propriu și la figurat. Momente anume nu-mi amintesc, probabil că nu au fost ieșite din comun. Chiar o sugestie bună, m-am gândit și îmi vin in cap cuvinte din discuțiile cu prietenii, mirosuri, senzații de bucurie, senzații de tristețe..... Învălmășeală ... 

pt mine-cel mai urat an din toti pe care ii am si-au trecut prin mine si pe langa.anul cu cea mai mare durere si suferinta care m-a facut sa simt cum totul moare,cum aerul nu mai e indeajuns,cum se poate muri ramanand in viata...as putea sa continuu asa randuri intregi,dar astept sa treaca.si sper ca vor urma clipe linistite.atat imi doresc.sa-mi gasesc linistea pierduta in 2016...

Acum 2 zile vorbeam cu sotul meu despre asta. Ce am realizat noi anul acesta? A fost un an bun, un an rău? Sotul meu a spus ca am realizat din nou o minune, un bebelus. Atunci mi-am dat seama ca orice am vrea să facem, sa cladim, sa construim, sa realizam, nu se compara cu viata unul bebeluș. Am dat o părticică din noi si am creat un univers de satisfactie, de zâmbete, un om in tot întelesul cuvântului. Este cea mai mare realizare a noastra in acest an, cel mai divin lucru ce se putea întâmplă. Toți suntem sănătosi, fericiți si pentru anul ce vine vom mai depune care o cărămidă sa cladim viitorul copiilor nostri. O cărămidă plina de învățăminte, de dragoste, de respect si de  sinceritate sa le fie de folos acestor minuni ale lumii . 

Un an greu si foarte urat.....extrem de greu...care m-a tulburat ft tare si mi-a sucit viata la 180 grade impotriva vointei mele. M-a ingenunchiat de multe ori, destul de dur si violent insa m-am ridicat si am continuat. Un an in care m-a obosit! Singurul lucru bun este ca eu si copilul suntem sanatosi!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...