Administrators Anda08 Publicat Februarie 24, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2017 Bine ati venit pe pagina: Brumarei de 2017, locul de intalnire al mamicilor care asteapta sa nasca in Noiembrie 2017!Linkuri rapide: Lista DPN | Rugaciuni | Cum se citeste o ecografie | Albume | Grup FB http://www.desprecopii.com/Images/iconita-FB.jpgZodiac corespunzator: Scorpion 23 Octombrie - 21 Noiembrie sau Sagetator 22 Noiembrie - 21 Decembriehttp://www.desprecopii.com/Images/Upload/scorpion11.jpghttp://www.desprecopii.com/Images/Upload/sagetator12.jpg De ce sa intri in acest grup? Pentru ca ai sansa sa discuti cu gravidute care au experiente similare. Ai luat prea multe Kg in sarcina? Ai gasit un magazin cu haine de gravide? Doresti sa incepi sa amenajezi camera copilului? Nu sti ce sa cumperi si de unde? La ce maternitate nasti? Cu ce medic? Vrei sa ne arati cat de mult ti-a crescut burtica sau poze de la ECO? Ai alte intrebari? Inscrie-te chiar acum in grup! Daca esti membra desprecopii.com atunci apasa INTRA IN GRUP. Daca nu esti inca membra, creaza un cont nou si revin-o pe pagina de grup. La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici: - Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A) http://www.desprecopii.com/Images/iconita-FB.jpgGrupurile oficial de facebook create de DC sunt cele care au urmatoarele avantaje:- incercam sa taiem spamul- va invitam la concursuri- va oferim informatii despre sarcina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuyCin Postat Martie 9, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2017 (editat) Zic sa spargem gheata aici! Editat de Martie 9, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuyCin Postat Martie 9, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2017 Buna! Brumarelul meu teoretic are 5sapt și 5zile,dar practic cred că avem 4 săptămâni! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuyCin Postat Martie 9, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2017 Nu știu de ce nu mi se da tot mesajul odată!Vă aștept să ne strângem aici ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Veronicu Postat Martie 9, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2017 Buna! Eu am 4 saptamani si 5 zile, calculate de mine. Dar abia saptamana viitoare am programare la gineco. :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mada2121 Postat Martie 10, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2017 Buna,viitoare mamici! eu am 5 sapt si 1 zi :) DPN - 9 noiembrie . voi ,cand aveti DPN? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina0805 Postat Martie 10, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2017 Bună viitoare mămici și burtici! Eu am 6 săptămâni și 2 zile, dpn pe 02 noiembrie.Cum va simțiți, aveți și voi dureri de burtica? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuyCin Postat Martie 10, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2017 Buna seara!!! Eu am avut niste dureri , înțepături dar care cedau cu nospa!Acum am dureri de sâni, și sensibilitate la mirosuri,nu îmi este rău! Momentan! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuyCin Postat Martie 10, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2017 Buna! Eu am 4 saptamani si 5 zile, calculate de mine. Dar abia saptamana viitoare am programare la gineco. :)Cum ai calculat? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina0805 Postat Martie 10, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2017 Buna seara!!! Eu am avut niste dureri , înțepături dar care cedau cu nospa! Acum am dureri de sâni, și sensibilitate la mirosuri,nu îmi este rău! Momentan! La fel și eu, sensibilitate la sâni, rar puțin greata.. dar ma îngrijorează durerile, sunt cam ca cele de menstruatie (mai puțin dureroase). Dr meu spune ca nu prea e normal sa avem dureri :( ma îngrijorează Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.