Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Rochii si detalii de Oscar 2017

redactor

Recommended Posts

• Administrators

Deci...rochii de Oscar 2017

Incep cu un detaliu care mi-a sarit in ochi si ... cumva mi s-a parut usor penibil. Nu ma judecati insa ... inelul de la piciorul divei Aniston mi se pare ceva fairly stupid. 

E ceva tipic de femeie vanitoasa.  [vampa]

jen-inel.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

acum nu stiu ce sa zic, eu nu vad nici o legatura intre vanitate si un biet inel pe degetu de la picior :))))))))))))

Si da, ca sa anticipez mesajele, am purtat si eu, am purtat si bratara la glezna, si la mana, si inel normal pe deget, dar cu vanitatea nu a avut absolut nimic in comun :))))))))))

Mai degraba legi asta de pozitia Carului mare in constelatia Pisicii :)))

In alta ordine de idei, mie imi plac la nebunie sandalele....am cumparat si eu asa o pereche, sta superb pe picior dar e cam greu sa te deplasezi, cel putin la ale mele pica mereu breteluta din spate.

Oricum arata......fenomenal.

Chiar ma gandeam azi cat de fain ii sta cu aceasta culoare de par, stiu ca ea era bruneta.

Deci...rochii de Oscar 2017

Incep cu un detaliu care mi-a sarit in ochi si ... cumva mi s-a parut usor penibil. Nu ma judecati insa ... inelul de la piciorul divei Aniston mi se pare ceva fairly stupid. 

E ceva tipic de femeie vanitoasa.  [vampa]

http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifjen-inel.jpg

:)))))))))

xio, aniston n-a fost bruneta niciodata. cu greu am gasit pe net o poza din tineretile ei, unde avea parul in culoarea naturala, respectiv saten. de cand e celebra, tot sateno-blondino-suvitata este. poate o confunzi cu cealalta actrita, bruneta, din serialul "friends" ?

redactor, chiar fara cusur nu este. pielea de pe genunchi si mainile incep sa-i tradeze varsta. da, e supla, e tonifiata, radiaza de energie. cat despre acel inel, daca nu ziceai, nici nu-l observam. o fi uitat sa-l scoata sau are un motiv personal bine-intemeiat pentru care il poarta.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...