Letitia1 Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Hahaha. Simpatica asta cu motivul intemeiat. Mie imi place inelul de la picior. Sandalele nu imi plac si imi imaginez cit sint de incomode. Si eu zic ca Anistoanca nu a fost niciodata bruneta-bruneta. Eu o stiu doar cu culoarea de par din poza. Cred ca are o poza din tinerete, cu par mai scurt si mai inchis la culoarea, dar in general e blozioara. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 redactor, chiar fara cusur nu este. pielea de pe genunchi si mainile incep sa-i tradeze varsta.Deci o femeie este perfecta doar cand e.. fetita, de fapt? Asa, pe la un 18 - 20 ani? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Februarie 28, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 In fine, pentru mine acel inel e ca un mot inutil. [clo] OK - tot despre rochii - vroiam sa ma declar socata de rochia Jessicai Biel. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Februarie 28, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Deci o femeie este perfecta doar cand e.. fetita, de fapt? Asa, pe la un 18 - 20 ani? ma rog ... here we go - incep intrebarile rautacioase. [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Deci o femeie este perfecta doar cand e.. fetita, de fapt? Asa, pe la un 18 - 20 ani? nu, nici pe departe. am spus doar ca nu este fara cusur, atat.nu exista perfectiune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 nu, nici pe departe. am spus doar ca nu este fara cusur, atat.nu exista perfectiune. Da, si defectul ei e ca nu mai are 20 de ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 n-am inteles ce-ai vrut sa spui, dar nu conteaza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 In fine, pentru mine acel inel e ca un mot inutil. [clo] OK - tot despre rochii - vroiam sa ma declar socata de rochia Jessicai Biel. http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifjessica-biel.jpgNu mi se pare rea rochia.Cel mai tare la ea imi place ca are sani normali, nu are bijuterii si e pur si simplu naturala Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 In fine, pentru mine acel inel e ca un mot inutil. [clo] OK - tot despre rochii - vroiam sa ma declar socata de rochia Jessicai Biel. http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifjessica-biel.jpg asta cred ca e rochia de la o petrecere de dupa, la ceremonie a avut una aurie: http://www.usmagazine.com/stylish/pictures/oscars-2017-red-carpet-dresses-get-the-celebrity-look-for-less-w469493 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Mie nu-mi plac decolteele astea maaaari si din care se vad sanii f mult, dar ma rog, fiecare cu problema lui. Ceea ce ma intreb insa, de fiecare data, este cum se misca femeile astea. Banuiesc ca daca te indoi cat de putin din talie iti ies sanii pe langa material, nu? Jessica Biel imi place si mie. E f naturala, e adevarat. Imi place si Jennifer Aniston. Rochiile nu-mi plac:( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.