XIO Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 ma rog ... here we go - incep intrebarile rautacioase. [:-)))]da, Rall e rautacioasa, nu etichetele puse de tine pe o banalitate :)))))) Corina, uite aicihttp://www.celebritiestan.com/2009/05/jennifer-aniston-from-childhood-to-break-up-with-brad-pitt.html De multe ori o emeie de 40 e mai atragatoare decat una de 20.Si cele de 18 ani au celulita, daca tot e sa ne legam de astfel de detalii precum un rid deasupra genunchiului sau pe decolteu :)))) Nu prea inteleg chestia asta, nu poti spun e ca cineva arata bine, imediat se gaseste altcineva sa scoata in evidenta diverse chestii. Eu as fi fericita sa arat acum cum arata aniston la 40 si ceva de ani. cu genunchii aia cu tot :)))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Aproape 50 chiar, că e născută în 1969, și cu atât mai mult arată grozav. La corp. La fața nu mi s-a părut niciodată nemaipomenita, dar apreciez faptul că nu s-a deformat cu botox și silicon și ce de mai injecteaza in piele/buze lately. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 da, Rall e rautacioasa, nu etichetele puse de tine pe o banalitate :)))))) Corina, uite aicihttp://www.celebritiestan.com/2009/05/jennifer-aniston-from-childhood-to-break-up-with-brad-pitt.html Nu prea inteleg chestia asta, nu poti spun e ca cineva arata bine, imediat se gaseste altcineva sa scoata in evidenta diverse chestii. Adica nu intelegi cum de altii au alte pareri decit tine? Anistoanca are 48 de ani! Adica in 2 ani are 50 de ani. Arata super pentru virsta ei iar eu nu sint o fana. Si apreciez faptul ca nu si-a umflat buzele, pometii, titele. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Aproape 50 chiar, că e născută în 1969, și cu atât mai mult arată grozav. La corp. La fața nu mi s-a părut niciodată nemaipomenita, dar apreciez faptul că nu s-a deformat cu botox și silicon și ce de mai injecteaza in piele/buze lately. Haha! Am scris acelasi lucru! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Letitia, :)Cel mai mult îmi place rochia lui Halle barry. Că să nu mai zic de ea :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luxe Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Mie cel mai mult mi-a plăcut rochia lui Kirstin Dunst......im mintea mea cam așa arată o rochie de Oscar !!!!!! Si colierul ei de la gât ........totul super .... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Februarie 28, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2017 Off-topic dar nu total, voua vi se pare asta un compliment?"Arati bine pentru varsta ta!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 1, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2017 Deci...rochii de Oscar 2017 Incep cu un detaliu care mi-a sarit in ochi si ... cumva mi s-a parut usor penibil. Nu ma judecati insa ... inelul de la piciorul divei Aniston mi se pare ceva fairly stupid. E ceva tipic de femeie vanitoasa. [vampa] http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifjen-inel.jpgmie mi se pare ca pozeaza la fel cum a pozat angelina cu piciorul scos din rochie . nu imi place decolteul pana la buric dar are un corp superb . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 1, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2017 Letitia, :)Cel mai mult îmi place rochia lui Halle barry. Că să nu mai zic de ea :)si mie la fel. de fapt e singura rochie care mi-a placut . de ea nici eu nu mai zic nimic! e totala! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Martie 1, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2017 Cel mai mult îmi place rochia lui Halle barry. Că să nu mai zic de ea :)Mie nu imi place coafura. Pur si simplu coafura nu se potriveste cu rochia ceea ce scade si estetica rochitei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.