Administrators redactor Postat Martie 8, 2017 Administrators Raport Postat Martie 8, 2017 de suflet... imaginar si din alta dimensiune, ce ar trebui scris despre tine pe piatra dintre prezent si eternitate? Aveti niste cuvinte care va descriu? [mata] Citează
CorinaDani Postat Martie 8, 2017 Raport Postat Martie 8, 2017 redactor, de ce un subiect "sinistru" tocmai in aceasta zi, atat de speciala ? Citează
Administrators redactor Postat Martie 8, 2017 Autor Administrators Raport Postat Martie 8, 2017 Corina, nu e un subiect sinistru - insa m-am gandit ca uneori noi nu reusim sa ne gasim noi insine cuvintele care ne caracterizeaza. Este o invitatie la introspectie. Citează
CorinaDani Postat Martie 8, 2017 Raport Postat Martie 8, 2017 pai stiu, am inteles asta, dar epitaf, piatra ...te duc cu gandul la altceva... Citează
Administrators redactor Postat Martie 8, 2017 Autor Administrators Raport Postat Martie 8, 2017 am pus si piatra pentru ca atunci e musai sa fie multa gandire si sinceritate. :) Citează
Alizee Postat Martie 8, 2017 Raport Postat Martie 8, 2017 De ziua femeii meritam un epitaf sincer ! lavi02 1 Citează
andaghe Postat Martie 8, 2017 Raport Postat Martie 8, 2017 Vesela mereu in toate/ uneori mai da din coate/ dar drăguță peste poate/ și modesta... De la spate :) Citează
Laura25 Postat Martie 8, 2017 Raport Postat Martie 8, 2017 In zilele bune, as zice : "O femeie strasnica! Poate nu a reusit sa schimbe destine, dar macar a incercat. " In zilele cu lama pe vene: " O scama in univers " Only time can tell ... redactor 1 Citează
marius Postat Martie 8, 2017 Raport Postat Martie 8, 2017 Oriunde va exista o urma a pasilor mei. Este un crez al meu. Stiu asta pentru mine. adi2003 1 Citează
adi2003 Postat Aprilie 13, 2017 Raport Postat Aprilie 13, 2017 Paradisul poate fi creat. redactor 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.