Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum reactioneaza tata - cum reactioneaza mama

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cu mentiunea ca prima e reala , a doua e parodie , si ca mama era si in prima , cred ca a reactionat destul de nepotrivit . Atitudinea mamei a fost mult mai hilara decat a copiilor ,si a tatalui la fel , puteau sa treaca  peste situatie cu mai multa gratie . Nici nu ma mira ca multi , printre care si eu , au crezut ca mama e bona .

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut un  interviu cu ei( familia din primul video) si zgatia de fata se tot maimutarea [:D] si atunci. Una din intrebari pt tata a fost " aveai pantaloni  atunci?" si cica da. Omul a fost chiar surprins ca a fost sunat din nou de BBC, se astepta sa nu il mai caute niciodata.  [panda]

Editat de

eu nu am inteles insa reactia mamei in clipul original. Prea panicata, prea overdone. Dar poate tocmai fusese la wc-ul si copiii evadasera din fata wc-ului.

Cred ca din cauza reactiei femeii multa lume a crezut ca e bona copiilor. La prima vizualizare a clipului, mie mi s-a parut reactia panicata a unei bone ilegale ce stia ca urmeaza sa fie aruncata in strada pt ce a facut... 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...