Administrators redactor Publicat Martie 20, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2017 Cred ca ati vazut video-il simpatic cand un specialitist in Koreea da un interviu la BBC ... si intra copiii pe fir.. este acesta Acum iata si cum ar reactiona o mama:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Martie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2017 (editat) Cu mentiunea ca prima e reala , a doua e parodie , si ca mama era si in prima , cred ca a reactionat destul de nepotrivit . Atitudinea mamei a fost mult mai hilara decat a copiilor ,si a tatalui la fel , puteau sa treaca peste situatie cu mai multa gratie . Nici nu ma mira ca multi , printre care si eu , au crezut ca mama e bona . Editat de Martie 20, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Martie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2017 Nu am vazut pana acum parodia [:-)))] [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Martie 21, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2017 Tatal putea reactiona mai bine. Se scuza, illua pe cel mare in brate si il ducea afara. Da' poate era in chiloti si nu a vrut sa se ridice de pe scaun, mai stii? Mie personal nu mi/a placut ca l-a dat cu mana la o parte, de exemplu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Martie 21, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2017 (editat) Am vazut un interviu cu ei( familia din primul video) si zgatia de fata se tot maimutarea si atunci. Una din intrebari pt tata a fost " aveai pantaloni atunci?" si cica da. Omul a fost chiar surprins ca a fost sunat din nou de BBC, se astepta sa nu il mai caute niciodata. [panda] Editat de Martie 21, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Martie 21, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2017 Cam multa rautate Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Martie 21, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2017 [fal] E doar o parodie, nu vad rautatea. Dar sunt de acord cu Ioana si Collins, nu mi- a placut nici mie cum a impins copilul si reactia mamei , era in panica , cred. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 21, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2017 eu nu am inteles despre ce e vorba de fapt. e o parodie? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 22, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 22, 2017 eu nu am inteles insa reactia mamei in clipul original. Prea panicata, prea overdone. Dar poate tocmai fusese la wc-ul si copiii evadasera din fata wc-ului. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Martie 22, 2017 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2017 eu nu am inteles insa reactia mamei in clipul original. Prea panicata, prea overdone. Dar poate tocmai fusese la wc-ul si copiii evadasera din fata wc-ului.Cred ca din cauza reactiei femeii multa lume a crezut ca e bona copiilor. La prima vizualizare a clipului, mie mi s-a parut reactia panicata a unei bone ilegale ce stia ca urmeaza sa fie aruncata in strada pt ce a facut... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.