Administrators redactor Publicat Aprilie 20, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2017 OMg ... iata ce haina are dna Olguta ... dar si cu ce pantofi vine in Parlament ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
velvet Postat Aprilie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 Doamne,opulenta naste prostie,de f multe ori! trebuie sa iasa-n evidenta cu ce poate!si cam asta poate,pe langa mizeriile de rigoare... pantofii sunt oribili.iar blana...groaznica! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Letitia1 Postat Aprilie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 Hahaha! Haina ca haina, dar pantofii merg ca nuca in perete. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Elena37 Postat Aprilie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 La cat de sexy imi pare mie, fix pantofii aia moartea pasiunii îi lipseau.Si cand râde e falsă ca un silicon redactor 1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Administrators redactor Postat Aprilie 20, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 e o duduie care se vrea si traditionala (cu blanet) dar si cu niste pantofi edgy. Merita si o poseta de crocodil...cu niste seminte in ea. velvet 1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Administrators redactor Postat Aprilie 20, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 ah iata si poseta http://tintaonline.ro/olguta-vasilescu-le-a-facut-invidioase-pe-damele-de-companie-din-psd-olt/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
jenn Postat Aprilie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 Se dovedeste a mia oara ca banii nu iti dau si clasa. O parvenita! Alizee 1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Administrators redactor Postat Aprilie 20, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Alizee Postat Aprilie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 Adevarul este ca banii nu dau nimanui clasa pe care nu o are; doar ii ofera posibilitatea sa se impodobeasca cu lucruri scumpe si de prost gust. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
XIO Postat Aprilie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2017 De blana nu trebuie sa spun nimic, se stie prerea mea despre asa ceva. Pantofii aia i/am vazut la TK max, doar ca erau mai rotunjiti, rosiatici si inalti, chiar m/am gandit la forum :))) Cateodata ai bani degeaba. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.