Letitia1 Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 Why not? Daca Trump poate sa fie presedinte, oricine poate sa fie presedinte! [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 da - am dreptul la o opinie, nu?Sigur,insa ai sa vii iar la urmatoarele alegeri(indiferent de stat)sa te arati SURPRINSA,de ce candidat a iesit! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 Andacos, tu chiar crezi ca rahatul asta de femeie ar putea fi presedinte ? Mik,este irelevant ce cred eu,REALITATEA arata ca Le Pen este un turul final al cursei pentru presedentia Frantei.Asta e realitatea! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 Daca ei au dat-o in bara cu Brexiul - atunci sa fie haos in Europa. OK - din nefericire pentru UK, UE nu merge la cos ci va fi mai puternica.Dar de ce crezi că au dat-o englezii „în bară” cu Brexitul? Asta nu se poate ști decât după multă vreme de acum în colo. În plus, englezii își permit, ei încă se mai bazează pe fostele și actualele colonii. Cât despre UE... rămâne de văzut. Nicio structură politică nu rămâne veșnic în picioare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 Dar de ce crezi că au dat-o englezii „în bară” cu Brexitul? Asta nu se poate ști decât după multă vreme de acum în colo. În plus, englezii își permit, ei încă se mai bazează pe fostele și actualele colonii. Cât despre UE... rămâne de văzut. Nicio structură politică nu rămâne veșnic în picioare. Da si eu as vrea sa stiu pe ce se bazeaza (in general nu ma refer aucm doar la Mirela)cei ce afirma esecul Brexitului. Daca Eu era asa puternica si unita,cred ca nimeni nu-si dorea sa parareasca o uniune,o alianta puternica. Sa nu uitam ca Brexitul s-a produs,insa multe alte state cocheteaza cu ideea de retragere,deic nici vorba de uniune puternica si mai ales unita. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 (editat) Dar curentul acesta nu vine neapărat de la populație, ci de la politicieni. Întotdeauna vor fi unii care vor profita de o perioadă de criză sau de slăbiciune pentru a lua puterea, pentru că politica e luptă pentru putere în primul rând. Restul e campanie electorală. Hai să luăm de exemplu modul agresiv în care face campanie noul „curent”. Editat de Mai 5, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 (editat) In orice stat democratic,politicienii sunt vocea populatieiei. Sigur se intimpla si deraieri,insa fara a fi alesi de populatie,politicienii nu ar ajunge acolo. De asta e ingrijorator ,luind exemplul Frantei acum,ca La Pen este unde este,este vocea unei parti a populatiei,si chiar daca La Pen nu iese presedinte,e naiv sa credem ca vocea asta dispare dintr.odata. NU ,nu dispare,si fara o rezolvare a problemelor care dau glas acestei voci,ea sapa,mocneste,uzurpeaza in adinc,ducind la fenomene si actiuni mult mai grave. DEci daca politicienii alesi(sa presupunem ca iese Macron vorbind strict de FRanta)nu vor gasi solutii viabile la problemele existente...vocea isi face aparitia mai puternica,mai stapina pe sine la urmatoarele alegeri. Editat de Mai 5, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 Este mai mult vorba despre a profita de sentimentele populației într-o situație de criză. Din punctul meu de vedere, exact ca în orice situație nouă, soluția mulțumitoare nu o are nimeni, cum ziceam, e doar campanie electorală. Dar dacă luăm de exemplu una din promisiunile care prinde cel mai bine acum, închiderea granițelor, cu strictă legătură cu eradicarea terorismului, asta nu arată cum se rezolvă de fapt problema terorismului. Este ca și cum oprești o hemoragie într-un loc pentru ca ea să izbucnească în altele. Sau ca și cum te închizi în casă și poți crede că faptul că afară pe strada ta mor oameni nu are cum să te atingă. Dar, în realitate, dacă există o tensiune într-o zonă geografică, aceasta nu poate fi izolată, afectează într-un fel sau altul zonele din jur. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 5, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2017 Nici eu nu cred ca solutia o are vreuna dintre parti... Si va mai dura pina va fi gasita solutia asta,lucru d ecare vor profita din plin,cei de rea credinta. E clar ca inchiderea granitelor(strict referitor la granite)nu se poate face ca acum 25 de ani,insa nici a permite tuturor sa intre fara un control...nu mai este posibil.Pina se gaseste o punte intre cele doua aspecte...va mai dura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 6, 2017 Administrators Raport Distribuie Postat Mai 6, 2017 Macron la 18 ani :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.